GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

HNL se neće nastaviti prije 16. svibnja

HNL se neće nastaviti prije 16. svibnja
ROKOVI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.04.2020 / 16:38
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Hrvatski nogometni savez u ponedjeljak je objavio kako se natjecanje u Prvoj HNL neće nastaviti najmanje do 16. svibnja.

"Hrvatski nogometni savez kontinuirano prati situaciju s epidemijom COVID-19 te poštuje sve odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske.

Slijedom novih odluka Stožera civilne zaštite RH i produženja mjera do 4. svibnja 2020. godine, HNS je donio odluku kako nastavak natjecanja u Prvoj HNL neće započeti 16. svibnja, što je bio prvi od tri predviđena termina nastavka natjecanja.

S obzirom na nepredvidivost situacije izazvane pandemijom virusa SARS-CoV-2, HNS će i dalje surađivati te slijediti upute Stožera civilne zaštite RH i donositi odluke sukladno epidemiološkoj situaciji u RH, a o svim odlukama će na vrijeme obavještavati sve svoje članice te medije i javnost", stoji u priopćenju HNS-a.

Natjecanje u Prvoj HNL prekinuto je 12. ožujka nakon odigranih 26 kola.

Do kraja prvenstva trebalo bi se odigrati još 10 kola, a u trenutku prekida na čelu ljestvice je Dinamo sa 65 bodova, drug Rijeka ima 47, treći Osijek 46, a četvrti Hajduk 45. Na dnu su Istra 1961 sa 9 te Inter i Varaždin sa po 17 bodova.

Tagovi: Hrvatski nogometni savez, Hrvatska nogometna liga, koronavirus u Hrvatskoj
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE