GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Harrell u Lakersima, Howard u Philadelphiji

Harrell u Lakersima, Howard u Philadelphiji
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 21.11.2020 / 08:31
Autor: SEEbiz / H
LOS ANGELES - NBA prvaci Los Angeles Lakersa pojačali su se s najboljim šestim igračem lige Montrezlom Harrellom koji je s Lakersima potpisao dvogodišnji ugovor vrijedan 38 milijuna dolara.

Harrell je zadnje tri sezone igrao za Los Angeles Clippers, a u prosjeku je po utakmici imao 18,6 koševa i 7,1 skokova. On je treće pojačanje za Lakerse koji su već doveli Dennisa Schrödera i Wesleyja Matthewsa.

Los Angeles je međutim ostao bez Dwighta Howarda koji će karijeru nastaviti s Philadelphia 76ersima. Howard koji je osam puta bio biran u All Star momčad i tri puta je proglašavan najbojim obrambenim igračem potpisao je sa Sixersima jednogodišnji ugovor. To će za Howarda biti sam momčad u karijeri otkako je zaigrao u NBA 2004.

Miami Heat je objavio da je produljio ugovor Goranu Dragiću, ali i da se vraća centar Meyers Leonard koji je potpisao dvogodišnji ugovor vrijedan 20 milijuna dolara.

No momčad s Floride napustio je Derrick Jones Jr koji je s Portland Trail Blazersima potpisao dvogodišnji ugovor vrijedan 19 milijuna dolara).

Trey Burke je potpisao ugovor na tri godine vrijedan deset milijuna dolara s Dallas Mavericksima.

Denver Nuggetsi su doveli zvijezdu Real Madrida Facunda Campazzoa, a napustio ih je Jarami Grant koji je potpisao trogodišnji ugovor s Detroit Pistonsima (60 milijuna dolara). Jahlil Okafor i Mason Plumlee također su potpisali ugovore s Detroitom. U Los Angeles Clippersima ostaje Marcus Morris (4 godine, 64 milijuna dolara), a u Brooklyn Netsima Joe Harris (4 godine, 75 milijuna dolara).

Najskuplji ugovor potpisao je De’Aaron Fox koji ostaje u Sacramento Kings. Naime, momčad mu je ponudila ugovor na pet sezona što će mu donijeti 163 milijuna dolara.

Minnesota Timberwolves su doveli tridesetogodišnjeg Rickyja Rubija koji je u ponedjeljak zamijenio Phoenix Sunse za Oklahoma City Thunder koji ga je sada ustupio Wolvesima. Prošlu sezonu je u Sunsima imao prosjek od 13 koševa, 8.8 asistencija i 4.7 skokova po utakmici.

Tagovi: Montrezl Harrell, Dwight Hoaward, Goran Dragić, Miami Heat, LA Lakers
PROČITAJ I OVO
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
TRAKAVICA
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
BARCELONA - Barcelona ne dopušta da se stiša bura nakon El Clasica u kojem je Real slavio 3:2.
Carlos Tevez završio u bolnici
PROBLEMI
Carlos Tevez završio u bolnici
BUENOS AIRES - Bivši argentinski nogometaš i sadašnji trener argentinskog kluba Independiente Carlos Tevez primljen je u utorak u bolnicu zbog jakih bolova u prsima.
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE