GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Hari Vukas otišao kod Igora Tudora u Marseille

Hari Vukas otišao kod Igora Tudora u Marseille
TRENERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 11.07.2022 / 21:04
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - U dogovoru s čelnicima Hrvatskog nogometnog saveza, Hari Vukas napustio je mjesto izbornika hrvatske U17 reprezentacije te je prihvatio poziv Igora Tudora da postane pomoćni trener Marseillea.

Nakon što je preuzeo klupu Marseillea, Igor Tudor ponudio je angažman Hariju Vukasu na funkciji pomoćnog trenera, a Vukas je u dogovoru s HNS-om prihvatio tu ponudu.

"Zahvaljujem predsjedniku Marijanu Kustiću i vrhu HNS-a na razumijevanju i podršci pri ovoj odluci. Uistinu je velika čast sudjelovati u radu hrvatskih selekcija mlađih uzrasta i nije mi bilo lako donijeti ovakvu odluku, ali u klubu ipak imam priliku za svakodnevni rad. I to u jednom od velikana europskog nogometa. To je jedinstvena prilika u trenerskoj karijeri i zato zahvaljujem savezu na razumijevanju", istaknuo je Hari Vukas.

Odlazak trenera koji je vrlo kratko bio izbornik hrvatske reprezentacije do 17 godina komentirao je i predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

"Razumijemo da se radi o jedinstvenoj prilici za Harija te nije bilo razloga da ga ne podržimo u ovoj situaciji. Za ugled saveza i naših trenera svakako je važno imati trenere u najboljim ligama svijeta te smo ponosni da je naš Tudor prvi trener jednog velikana kao što je Marseille i podržavamo što svoj stožer želi upotpuniti našim stručnjacima. Igoru i Hariju želimo puno uspjeha s Marseilleom, a mi ćemo pronaći novo kvalitetno rješenje za našu U-17 reprezentaciju".

Tagovi: Hari Vukas, Igor Tudor, Olympique Marseille
PROČITAJ I OVO
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
SASVIM OTVORENO
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
BEOGRAD - Proslavljeni trener Duško Vujošević u "360 stepeni" na N1 govorio je o navijačima, Partizanu i "ratu" sa Aleksandrom Vučićem.
Livaković obranio dva penala, ali...
DRAMA
Livaković obranio dva penala, ali...
ISTANBUL - Dominik Livaković je heroj Fenerbahčea iako je njegov klub dramatično ispao od Olmypiacosa u četvrtfinalu Konferencijske lige.
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
KOŠARKA
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
RIO DE JANEIRO - Aleksandar Petrović, 65-godišnji nekadašnji izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije, ponovno je preuzeo Brazil, službeno je objavio tamošnji košarkaši savez na svojim internetskim stranicama.
Budimir će biti spreman za EURO
DOBRE VIJESTI
Budimir će biti spreman za EURO
PAMPLONA - Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir napustio je u srijedu bolnicu u Pamploni, gdje je proveo dvije noći nakon što mu je u ponedjeljak navečer slomljeno nekoliko rebara tijekom utakmice s Valencijom, izvijestio je u četvrtak njegov klub Osasuna, dodavši da bi trebao biti spreman za EURO u lipnju.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE