GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Harden blistao u domaćem debiju za Sixerse

Harden blistao u domaćem debiju za Sixerse
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 03.03.2022 / 07:39
Autor: SEEbiz / Sportske novosti
NEW YORK - James Harden zablistao je u domaćem debiju za Philadelphia 76erse te u pobjedi protiv New York Knicksa (123-108) sudjelovao s 26 poena, devet skokova i devet asistencija.

Od njegovih suigrača raspoloženi su bili i Joel Embiid (27p, 12s, 4a) te Tyrese Maxey (25p, 4s, 3a). Kod gostujuće momčadi najbolji je bio 21-godišnji R.J. Barrett koji je upisao 30 poena, šest skokova i sedam asistencija.

"Imam osjećaj da ću se uklopiti gdje god da me stavite. Ovdje nije ništa drugačije", poručio je Harden nakon utakmice.

U noći sa srijede na četvrtak do treće uzastopne pobjede, a ujedno i devete u posljednjih 10 utakmica stigli su košarkaši Utah Jazza koji su nakon produžetaka slavili u trileru s Houston Rocketsima (132-127 / 117-117). Najraspoloženiji igrač susreta bio je Donovan Mitchell s 37 poena, dva skoka i 10 asistencija. Rudy Gobert bio je drugo ime kod gostiju (27p, 17s, 1a), dok je Bojan Bogdanović bio treći strijelac svoje momčadi. Hrvatski je košarkaš u pobjedu Jazza ugradio 18 poena i pet skokova. Prvi strijelac Houstona bio je Jalen Green (27p, 2s, 4a).

Jrue Holiday u posljednjim je sekundama odveo Milwaukee Buckse do pobjede i ujedno velikog preokreta jer su u posljednjoj četvrtini u jednom trenutku gubili čak 14 razlike. Branitelji naslova u konačnici su pred svojim navijačima slavili sa 120-119. Giannis Antetokounmpo postigao je 28 poena kojima je dodao 17 skokova i pet asistencija. Khris Middleton pratio ga je s 26 poena, četiri skoka i tri asistencije, a raspoložen je bio i junak Holiday koji se zaustavio na 25 poena, šest skokova i 11 asistencija. Tyler Herro bio je najbolji kod Miamija (30p, 7s, 5a).

Denver Nuggetsi poraženi su na svom terenu od Oklahoma City Thundera (107-119). Shai Gilgeous-Alexander (29p, 7s, 5a) i Isaiah Roby (26p, 7s, 5a) predvodili su goste, a kod domaćina je prvo ime bio Nikola Jokić koji je za otprilike 33 minute na parketu zabilježio 22 poena, 16 skokova i četiri asistencije.

Tagovi: James Harden, Joel Embiid, Bojan Bogdanović, Donovan Mitchell, Nikola Jokić
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE