GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Haaland se nakon pet tjedana vraća na teren

Haaland se nakon pet tjedana vraća na teren
POVRATAK
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 26.11.2021 / 15:42
Autor: SEEbiz / H
DORTMUND - Ponajbolji svjetski napadač, norveški nogometni reprezentativac Erling Haaland, spreman je za povratak na teren nakon što je izbivao pet tjedana zbog ozljede butnog mišića i bit će s momčadi Borussije Dortmund na gostovanju u Wolfsburgu, potvrdio je u petak trener drugoplasirane momčadi njemačke Bundeslige Marco Rose.

"Erling će biti u autobusu s nama. U posljednjih nekoliko dana je pokazao vidan napredak. Dobro se osjeća, ali najviše što možete očekivati je njegov kratkotrajan boravak na terenu", najavio je Rose.

Haaland je posljednji nastup imao 19. listopada u porazu Borussije na gostovanju kod Ajaxa (0-4). Do tada je u šest nastupa u Bundesligi postigao devet pogodaka te jedan u Ligi prvaka. Bez Norvežanina u sastavu Borussia je doživjela još dva poraza u Ligi prvaka, dok je u domaćem prvenstvu ostvarila tri pobjede uz jedan poraz.

Stoga je oprez s Haalandovim povratkom razumljiv, pogotovo kad je pred Borussijom derbi na Signal Iduna Parku 4. prosinca, kad bi se Norvežanin mogao naći i u udarnoj postavi.

"U Wolfsburg putuje s mogućnošću da dobije nekoliko minuta, a ako i sljedeći tjedan prođe dobro, naravno da će biti spreman za igru", rekao je Rose koji u Wolfsburgu neće moći računati na ozlijeđenog engleskog reprezentativca Judea Bellinghama, a upitan je i nastup Raphaela Guerreira.

Prije subotnjeg nastavka prvenstva Borussia za vodećim Bayernom zaostaje samo jedan bod i Haalandov povratak je najbolja moguća vijest za momčad i navijače "žuto-crnih".

Borussia je u Ligi prvaka izgubila izglede za plasman u nokaut fazu, ali će nastaviti natjecanje u Europskoj ligi.

Haalandovim izostankom posebno je bila pogođena reprezentacija Norveške, koja je posljednje četiri utakmice u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2022. odigrala bez svog najboljeg igrača i s jednom pobjedom, dva neodlučena ishoda i porazom ostala bez plasmana na završni turnir.

Tagovi: Erling Haaland, Borussia Dortmund
PROČITAJ I OVO
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
ODUSTAJANJE
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
LIVERPOOL - Čelnici Liverpoola su izgubili strpljenje i odlučili su dići ruke od Xabija Alonsa, te je sada sigurno da španjolski stručnjak neće naslijediti Jürgena Kloppa na klupi Redsa.
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
DIJAGNOZA
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
BEOGRAD - Toni Kukoč, specijalni gost Sport Kluba, pratio je uzbudljivu utakmicu u "Areni" koju je Partizan na kraju izgubio od Olympiacosa, ali i nasmijao izjavom o potencijalnom trenerskom angažmanu Željka Obradovića u NBA ligi.
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
REAKCIJE
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
BEOGRAD - Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera.
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE