GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Haaland odveo Borussiju Dortmund u četvrtfinale Lige prvaka

Haaland odveo Borussiju Dortmund u četvrtfinale Lige prvaka
LIGA PRVAKA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 09.03.2021 / 23:05
Autor: SEEbiz
DORTMUND - Nogometaši Borussije Dortmund plasirali se se u četvrtfinale Lige prvaka nakon što su u dvije utakmice bili bolji od Seville. Večeras je na Signa Iduna Parku bilo 2:2, dok su Milioneri slavili u prvom meču s 3:2. U oba meča dominirao je Erling Braut Haaland.

Prvo poluvrijeme bilo je za zaborav iako je Ocampos najavio uzbuđenja velikom prilikom već u trećoj minuti. Ipak, Borussija je deset minuta prije odlaska na odmor došla u vodstvo. Reus je bio asistent, a strijelac Haaland koji je samo skrenuo loptu u praznu mrežau za 1:0. To je bio i rezultat prvog poluvremena.

Daleko sadržajnije bilo je drugo poluvrijeme, a svjedočili smo pravoj drami u uvodnim minutama.

Prvo je Haaland postigao gol za 2:0, ali ga je sudija Cakir poništio jer je Norvežanin napravio prekršaj. Ipak, Cakir je vratio na penal zbog prekršaja iz ranije akcije.

Haaland je namjestio loptu na bijelu točku, ali mu je Bounou odbranio udarac. Ipak, situacija se tada dodatno zakomplikovala jer je Bounou prerano izašao s lnije pa se penal ponovio. Haaland je iz ponovljenog jedanaesterca bio siguran i doveo svoju ekipu u vodstvo do 2:0.
Sevilla se vratila u igru u 68. minuti i to nakon još jednog penala. Can je srušio De Jonga i Cakir je bez razmišljanja pokazao na bijelu tačku. Siguran izvođač penala bio je En-Nesyri, koji je u sudijskoj nadokandi pogodio i za konačnih 2:2.

Borussia je u prvoj utakmici slavila pobjedu 3:2 koja je bila ključna za plasman među osam najboljih ekipa Evrope.

Tagovi: Erling Haaland, Borussia Dortmund, Liga prvaka
PROČITAJ I OVO
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
IZNENAĐENJE
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
BEOGRAD - Nakon razlaza Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića glavno pitanje je bilo tko će biti novi trener u stožeru srpskog igrača.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE