GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Gvardiol neće igrati u Londonu

Gvardiol neće igrati u Londonu
OZLJEDA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 09.03.2021 / 08:22
Autor: SEEbiz / Index.hr
ZAGREB - Dinamo u četvrtak u 21 sat gostuje u Londonu kod Tottenhama u prvoj utakmici osmine finala Europa lige.

Hrvatski prvak odigrao je odličnu utakmicu u nedjelju protiv Rijeke i u jako dobroj je formi, no to se može reći i za Spurse, koji izgledaju zaista sjajno u posljednje četiri utakmice, u kojima su zabili ukupno 13 golova.

Loša vijest za Dinamove navijače je da Zoran Mamić neće moći računati na Joška Gvardiola koji je prošlog tjedna na treningu ozlijedio mišić. Zbog toga je propustio utakmicu s Rijekom (2:0), a naknadni pregledi pokazali su da je ozljeda kompliciranija nego što se mislilo i Gvardiol neće putovati u London. Pitanje je hoće li se oporaviti do uzvrata sljedećeg tjedna.

Leipzigov igrač na posudbi u Dinamu odigrao je ove sve zone baš sve Dinamove europske utakmice, a jedina u kojoj nije odigrao svih 90 minuta bila je ona protiv Cluja u 2. pretkolu Lige prvaka.

Gvardiol se pokazao jednim od najvažnijih Dinamovih igrača ove sezone i bio bi jako dobro rješenje za brze Tottenhamove krilne igrače po svojoj strani. Ovako će umjesto njega morati igrati Marin Leovac koji se nije naigrao ove sezone, a postoji mogućnost da bi morao čuvati Garetha Balea koji je u posljednje tri utakmice zabio četiri gola za Spurse.

Dobra vijest za Dinamo je da Tottenham tri dana kasnije igra gradski derbi s Arsenalom pa bi Mourinho mogao poštedjeti neke glavne igrače. U momčad se vraća Giovanni Lo Celso koji nije igrao dva mjeseca, a engleski mediji nagađaju da će Mourinho na klupi ostaviti upravo Balea kako ga ne bi preforsirao.

No tu je ubojiti dvojac Son - Kane, a jedan od njih dvojice sigurno će igrati protiv Dinama. Tottenham tu utakmicu shvaća maksimalno ozbiljno jer mu je Europa liga alternativni put do Lige prvaka. U prvenstvu Spursi za četvrtim mjestom zaostaju pet bodova uz utakmicu manje.

Tagovi: Joaško Gvardiol, Dinamo, Zoran Mamić, Tottenham
PROČITAJ I OVO
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
IZBORNICI
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Julian Nagelsmann obnovio je ugovor na dvije godine do Svjetskog prvenstva 2026. u "odluci srca", objavio je u petak nacionalni savez DFB.
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE