GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Gvardiol, Majer i Nevistić u momčadi mladih igrača Europske lige

Gvardiol, Majer i Nevistić u momčadi mladih igrača Europske lige
PRIZNANJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 01.01.2021 / 16:56
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Dinamov dvojac Joško Gvardiol i Lovro Majer, te Rijekin vratar Ivan Nevistić izabrani su u najbolju momčad mladih igrača Europske lige, objavila je Europska nogometna federacija (UEFA).

UEFA je idealnih 11 objavila na svojim službenim stranicama, a laureate su birali njezini reporteri.

Igrači koji su birani, morali su ispuniti dva kriterija - nisu smjeli biti stariji od 24 godine, a u Europskoj ligi su morali debitirati 2020. godine.

Iznimka su bili oni igrači koji su debitirali ranije, ali su do sada imali zanemarivu ulogu.

Tako su u idealnih 11 uvrštena tri mlada hrvatska nogometaša. Za Nevistića se navodi kako je "mladi vratar odigrao sve utakmice za Rijeku sakupivši 28 obrana."

Gvardiola smatraju "prototipom modernog srednjeg braniča i ključnim čovjekom Dinamove obrane koja je ove sezone primila samo jedan pogodak u grupnoj fazi", dok je Majer "važna Dinamova karika sa sjajnim izvedbama u grupnoj fazi, tehnički profinjen igrač, brz, okretan s dobrim ‘njuhom’ za gol."

IDEALNIH 11:

IVAN NEVISTĆ (22, Rijeka) - JOŠKO GVARDIOL (18, Dinamo), David Carmo (21, Braga), Wesley Fofana (19, Leicester Cit), Sven Botman (20, Lille) - Florian Wirtz (17, Bayer Leverkusen), Tekefusa Kubo (19, Villarreal), LOVRO MAJER (22, Dinamo), - Amine Gouiri (20, Nica), Darwin Nunez (21, Benfica), Donyell Malen (21, PSV Eindhoven).

Tagovi: Joško Gvardiol, Lovro Majer, Ivan Nevistić, Dinamo, Rijeka, Europska liga
PROČITAJ I OVO
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
SASVIM OTVORENO
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
BEOGRAD - Proslavljeni trener Duško Vujošević u "360 stepeni" na N1 govorio je o navijačima, Partizanu i "ratu" sa Aleksandrom Vučićem.
Livaković obranio dva penala, ali...
DRAMA
Livaković obranio dva penala, ali...
ISTANBUL - Dominik Livaković je heroj Fenerbahčea iako je njegov klub dramatično ispao od Olmypiacosa u četvrtfinalu Konferencijske lige.
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
KOŠARKA
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
RIO DE JANEIRO - Aleksandar Petrović, 65-godišnji nekadašnji izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije, ponovno je preuzeo Brazil, službeno je objavio tamošnji košarkaši savez na svojim internetskim stranicama.
Budimir će biti spreman za EURO
DOBRE VIJESTI
Budimir će biti spreman za EURO
PAMPLONA - Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir napustio je u srijedu bolnicu u Pamploni, gdje je proveo dvije noći nakon što mu je u ponedjeljak navečer slomljeno nekoliko rebara tijekom utakmice s Valencijom, izvijestio je u četvrtak njegov klub Osasuna, dodavši da bi trebao biti spreman za EURO u lipnju.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE