GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Guardiola: Meni je Messi najbolji i bez naslova svjetskog prvaka

Guardiola: Meni je Messi najbolji i bez naslova svjetskog prvaka
STAVOVI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 21.12.2022 / 15:54
Autor: SEEbiz / H
MANCHESTER - Bez obzira na osvojeni naslov svjetskog prvaka, meni je Messi najbolji svih vremena, rekao je Josep Guardiola, trener Manchester Cityja.

Nakon što je vodio Argentinu do trećeg svjetskog naslova u povijesti, a time je osvojio svoj prvi trofej svjetskog prvaka, mnogi su spremni reći da je Messi sada uistinu najbolji ikada.

„Svatko ima svoje mišljenje, a dajem puno pravo onima koji kažu da je najbolji Pele ili Maradona ili Di Stefano. No, moje je mišljenje poznato od ranije. Messi je za mene najbolji i bio bi to i bez naslova svjetskog prvaka“, rekao je Guardiola koji je ujedno najavljivao utakmicu osmine finala engleskog Liga kupa između njegovog Cityja i Liverpoola na Etihadu, koja se igra u četvrtak.

„Igrači koji su se vratili u klub sa svjetskog prvenstva u boljem su stanju od onih koji su bili ovdje, od Mahreza, Haalanda, Palmera ili Gomeza. Tim dečkima nedostaje ritma, dok, primjerice Rodri ili Akanji pucaju od snage“, rekao je Guardiola.

Guardiola je s Messijem radio u Barceloni dok je bio trener katalonskog kluba, od 2008. do 2012. godine.

Tagovi: Pep Guardiola, Lionel Messi, Barcelona, Manchester City
PROČITAJ I OVO
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE