GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Guardiola ispisao povijest Lige prvaka

Guardiola ispisao povijest Lige prvaka
REKORDI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 27.02.2020 / 14:32
Autor: SEEbiz / tportal
MANCHESTER - U prvoj utakmici osmine finala nogometne Lige prvaka Manchester City je na gostovanju pobijedio Real Madrid sa 2:1, a trener engleskog prvaka Pep Guardiola promijenio je povijesne knjige ovog natjecanja.

Podsjećamo, Real je poveo u 60. minuti preko Isca, no gosti su okrenuli rezultat golovima Gabriela Jesusa u 78. minuti i Kevina de Bruynea u 84. minuti iz jedanaesterca. Real je utakmicu zaključio s igračem manje nakon što je u 86. isključen Sergio Ramos. Luka Modrić je igrao od prve minute, a teren je napustio u 84. minuti.

Utakmica će ostati upamćena i po rekordu trenera Pepa Guardiole. Naime, ovo mu je bila 28. pobjeda u nokaut fazi te je sada sam na vrhu. Iza sebe je ostavio druge trenerske velikane Carla Ancelottija, Josea Mourinha i Alexa Fergusona.

Isto tako Guardiola je tek drugi stručnjak u povijesti koji je dva puta srušio 'kraljeve' na Santiago Bernabeu u Ligi prvaka (poslije Ottmara Hitzfelda), ali tek prvi koji je to napravio s dva različita kluba.

Inače, Pep Guardiola je u Manchester Cityju od 2016., a još je vodio dva nogometna diva Barcelonu (20082012.) i Bayern (2016.).

Tagovi: Pep Guardiola, Manchester City
PROČITAJ I OVO
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
PREGOVORI
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
ZAGREB - Komentirajući pregovore sa SDP-om, predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava kazao je kako su bili konstruktivni.
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
TRENERI
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
MUNCHEN - Izbornik Austrije Ralf Rangnick glavni je kandidat da preuzme vodstvo Bayern Münchena od ljeta nadalje umjesto Thomasa Tuchela, prema njemačkim medijskim izvješćima u utorak.
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
KADROVI
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
SPLIT - Petnaestak dana nakon odlaska Lukše Jakobušića iz Hajduka, navodno je poznat i njegov nasljednik.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE