GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Grbić danas potpisuje za Atletico

Grbić danas potpisuje za Atletico
TRANSFERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 19.08.2020 / 09:01
Autor: SEEbiz / Sportske novosti
MADRID - Hrvatski reprezentativac Ivo Grbić danas leti za Madrid gdje će obaviti liječnički pregled, te ako bude sve u redu, potpisat će ugovor s Atleticom! S njim skupa putuje poznati menadžer Andy Bara koji je bio bitna osoba u realizaciji senzacionalnog transfera.

- Na tom poslu sam radio godinu dana, obavijestio sam svojevremeno Atletico da u Lokomotivi brani jedan sjajni vratar i onda su ga počeli pratiti, te na koncu su zaključili da je Grbić najbolji vratar u Europi kojeg mogu dovesti za iznos koji su odlučili ponuditi odnosno potrošiti. Atletico iz Madrida je imao najbolje vratare u posljednjih deset-petnaest godina, tu su bili De Gea, Courtois, sad je Oblak... U Atleticu drže da je Grbić sličan De Gei i Courtoisu, na njih podsjeća stasom, reakcijama. Misle da bi on danas-sutra mogao postati novo veliko ime Atletica - kazao nam je Bara.

Grbića je želio u WBA i bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić. Bara nam je potvrdio tu priču.

- Da, Slaven Bilić ga je želio dovesti u WBA, to je bila prva opcija. Odgovarala je Lokomotivi, Grbiću, meni i ljudima s kojima radim. Međutim, u nogometu se odgađaju preokreti, možda je WBA predugo čekao, a Atletico je reagirao jako brzo, te ponudio cifru koja se nije mogla odbiti. Uz novac daje i svog vratara Alexa Dos Santosa koji bi uskoro trebao stići u Lokomotivu, a bit će 50 posto u vlasništvu Lokomotive i Atletica. Madriđani daju i velike bonuse, a Lokomotiva ima i 15 posto od budućeg transfera Grbića. Ako Grbić postane prvi vratar Atletica, to će biti jedan od najvećih transfera u povijesti Hrvatske, ne samo kad se radi o vratarima - zaključio je Bara.

U španjolskim medijima je izašao podatak da transfer Grbića iznosi 8 milijuna eura, ali Bara tu cifru nije želio potvrditi. Eto, tako se završava priča o zasad najsenzacionalnijem transferu hrvatskog nogometa u ovom razdoblju. Nakon što je postao hrvatski reprezentativac, Grbić postaje i vratar madridskog Atletica. Kakva sjajna priča... Sad nas naravno zanima i kakav je vratar Alex Dos Santos koji dolazi na vrata Lokomotive. Vrlo brzo ćemo saznati.

Tagovi: Ivo Grbić, Atletico Madrid, Andy Bara, Slaven Bilić, West Bromwich Albion
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE