GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Gradonačelnik Londona protiv pokretanja Premier lige

Gradonačelnik Londona protiv pokretanja Premier lige
STAVOVI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 13.05.2020 / 09:24
Autor: SEEbiz / H
LONDON - Londonski gradonačelnik Sadiq Khan protivi se ideji da se Premier liga nastavi u glavnom gradu sljedeći mjesec, dok pandemija COVID-19 i dalje svakodnevno izaziva stotine smrtnih slučajeva u Velikoj Britaniji.

"Sadiqu je izuzetno stalo da se Premier liga i profesionalni sport općenito nastave. Međutim, u trenucima dok je zemlja još uvijek u krizi, a stotine ljudi svakodnevno umire, vjeruje da je prerano raspravljati o ponovnom uspostavljanju Premier lige i vrhunskog sporta u glavnom gradu," kazao je glasnogovornik za Evening Standard.

"Kao navijač Liverpoola, Sadiq naravno, želi povratak Premier lige", dodao je glasnogovornik. "Ali to se može dogoditi samo kad je to sigurno i ne može dodatno opterećivati NHS i hitne službe."

Pet klubova Premier lige ima sjedište u Londonu, Arsenal, Chelsea, Tottenham, West Ham i Crystal Palace.

Izvršni direktor Udruženja igrača Gordon Taylor smatra kako je ključno da se poduzmu sve mjere opreza za igrače.

"Igrači se ne žele smatrati zamorcima i to će se odnositi na sve u profesionalnom sportu", rekao je Taylor za Sky Sports.

"Radi se o uspostavljanju ravnoteže sigurnosti i pokušaja da se vratimo u normalu što je više moguće."

Velika Britanija je najteže pogođena zemlja u Europi s više od 32.000 smrtnih slučajeva prijavljenih zbog koronavirusa, dok ima više od 223.000 potvrđenih slučajeva.

Tagovi: Sadiq Khan, London, Premier league, Arsenal, Chelsea, Tottenham, West Ham, Crystal Palace, Premier liga, Liverpool, koronavirus u Velikoj Britaniji
PROČITAJ I OVO
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE