GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Gordon je veliko pojačanje za Denver, pokazalo je to već prva utakmica

Gordon je veliko pojačanje za Denver, pokazalo je to već prva utakmica
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 29.03.2021 / 08:14
Autor: SEEbiz / Index.hr
NEW YORK - Nikola Jokić ostao je dvije asistencije kratak do novog triple-doublea jer su Denver Nuggetsi tako lako svladali Atlanta Hawkse da nije morao ni igrati u zadnjoj četvrtini.

Denver je slavio 126:103, a Jokić je postigao 16 koševa, 10 skokova i osam asistencija, a prvi strijelac Nuggetsa bio je JaMychal Green koji je s klupe zabio 20 za samo 14 minuta na parketu. Bogdan Bogdanović za Hawkse je ubacio devet poena, a predvodio ih je Trae Young s 21.

Za Nuggetse je debitirao Aaron Gordon, kojeg su u četvrtak doveli iz Orlanda kao svoje najveće pojačanje u prijelaznom roku. Donedavno krilni igrač Magica završio je susret s 13 poena, ali i pokazao da se on i Jokić već dobro razumiju, što će biti izuzetno važno jer je Gordon igrač koji se u napadu odlično kreće bez lopte i pravovremeno utrčavanje iza leđa obrane jedna mu je od najistaknutijih kvaliteta.

A niti jedan centar na svijetu nema takav pregled igre i ljubav prema dodavanjima kakvima može hraniti igrače poput Gordona cijelu utakmicu. Prvi put takvu su suradnju pokazali odmah u prvoj četvrtini.

Ako je prva zajednička utakmica pokazatelj, ovu dvojicu će biti užitak gledati kako surađuju.

Od hrvatskih košarkaša sinoć je nastupio samo Dario Šarić, ali je odigrao još jednu skromnu utakmicu. Njegovi Phoenix Sunsi slavili su u Charlotteu 101:97 nakon produžetka, a Šibenčanin je za 18 minuta postigao šest koševa (šut 1/5, slobodna bacanja 4/4) uz četiri skoka, asistenciju, osvojenu i izgubljenu loptu.

Hrvatskom reprezentativcu to je osam uzastopna utakmica na kojoj je ostao na jednoznamenkastom broju poena, nakon što je kroz veljaču i na početku ožujka igrao tako dobro da su ga neki novinari nominirali za najboljeg šestog igrača lige, no ta je euforija brzo završila.

Tagovi: Aaron Gordon, Nikola Jokić, Denver Nuggets, Dario Šarić
PROČITAJ I OVO
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
PREGOVORI
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
ZAGREB - Komentirajući pregovore sa SDP-om, predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava kazao je kako su bili konstruktivni.
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
TRENERI
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
MUNCHEN - Izbornik Austrije Ralf Rangnick glavni je kandidat da preuzme vodstvo Bayern Münchena od ljeta nadalje umjesto Thomasa Tuchela, prema njemačkim medijskim izvješćima u utorak.
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
KADROVI
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
SPLIT - Petnaestak dana nakon odlaska Lukše Jakobušića iz Hajduka, navodno je poznat i njegov nasljednik.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE