GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Gojak se na ljeto vraća s posudbe

Gojak se na ljeto vraća s posudbe
POVRATAK
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 14.03.2021 / 12:41
Autor: SEEbiz / Index.hr
ZAGREB - Amer Gojak gotovo sigurno će se na ljeto vratiti u Dinamo, nakon što mu istekne posudba u Torinu.

Reprezentativac BiH otišao je u Italiju nakon što je Dinamo osigurao nastup u Europa ligi. Torino je njegovu posudbu platio 500.000 eura i obvezao se otkupiti Gojakov ugovor ako veznjak najmanje deset utakmica započne u početnoj postavi.

Gojak je nešto još i igrao kod Marca Giampaola, koji ga je i doveo, pa je pet puta bio u početnoj postavi, ali nakon što je momčad preuzeo Davide Nicola, Gojak je odigrao samo 29 minuta. Kako sad stvari stoje, nema nikakve šanse da Gojak ispuni uvjet iz ugovora prema kojem bi ga Torino morao kupiti i sve je izvjesnije da će se vratiti u Maksimir.

Tamo će zateći sve boljeg Kristijana Jakića, razigranog Majera i nezamjenjivog Arijana Ademija i pitanje je hoće li se uspjeti izboriti za mjesto u momčadi. Naravno, Torino može otkupiti 24-godišnjeg veznjaka i ako on ne ispuni uvjet, ali to je iz ove perspektive teško za očekivati.

S druge strane, Francois Moubandje doslovno briljira na posudbi u Alanyasporu koji se bori za Europu. Francuz nikako nije uspio izboriti mjesto u momčadi Nenada Bjelice, a kad je došao Zoran Mamić, Moubandje je poslan na posudbu uz opciju otkupa ugovora.

Postao je nezamjenjiv u prvoj momčadi Alanye, a u 28 utakmica upisao je tri gola i tri asistencije. Turci imaju opciju otkupa njegova ugovora, no još se ne zna hoće li ga Dinamo pustiti. Kako doznajemo, klub će o Moubandjeu odlučiti na ljeto.

Joško Gvardiol odlazi, a na njegovoj poziciji Dinamo ima Leovca, Čabraju i Štefulja i gužva je ogromna.

Tagovi: Amer Gojak, Dihamo, Torino, Zoran Mamić, Francois Moubandje, Alanyaspor
PROČITAJ I OVO
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
KOŠARKA
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
RIO DE JANEIRO - Aleksandar Petrović, 65-godišnji nekadašnji izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije, ponovno je preuzeo Brazil, službeno je objavio tamošnji košarkaši savez na svojim internetskim stranicama.
Budimir će biti spreman za EURO
DOBRE VIJESTI
Budimir će biti spreman za EURO
PAMPLONA - Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir napustio je u srijedu bolnicu u Pamploni, gdje je proveo dvije noći nakon što mu je u ponedjeljak navečer slomljeno nekoliko rebara tijekom utakmice s Valencijom, izvijestio je u četvrtak njegov klub Osasuna, dodavši da bi trebao biti spreman za EURO u lipnju.
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
TRENERI
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
RIM - Roma je i službeno potvrdila da će dosadašnji trener Vučice Daniele De Rossi voditi ekipu Rome i u narednoj sezoni.
Ancelotti: Pep je džentlmen
POŠTOVANJE
Ancelotti: Pep je džentlmen
MANCHESTER - Svi su nas otpisali, rekao je trener Real Madrida Carlo Ancelotti, ali Real nikad ne umire, poručio je talijanski stručnjak nakon izbacivanja Manchester Cityja.
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
LIGA PRVAKA
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
MADRID - Nogometaši Real Madrida u fantastičnom četvrtfinalu Lige prvaka izbacili su Manchester City s ukupnih 5:4, a raspletu su prethodili produžeci i penali.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE