GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Gobert produžio s Utahom za 205 milijuna dolara

Gobert produžio s Utahom za 205 milijuna dolara
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.12.2020 / 19:01
Autor: SEEbiz / H
SALT LAKE CITY - Francuski košarkaš Rudy Gobert (28) objavio je u nedjelju da je produžio ugovor s Utah Jazzom na još pet godina za ukupno 205 milijuna dolara (167,2 milijuna eura), što je treći najveći ugovor u povijesti NBA lige.

Gobertov prethodni ugovor, potpisan 2017. godine, istekao bi 2021., a vrijedio je 102 milijuna dolara tijekom četiri godine, a novim ugovorom postaje najplaćeniji francuski sportaš.

U povijesti NBA, prema ESPN-u, samo su Giannis Antetokounmpo i Russell Westbrook potpisali veće ugovore - Grk za 228 milijuna dolara tijekom pet godina s Milwaukeejem, a Westbrook za 206,8 milijuna dolara također na pet godina s Oklahoma Cityjem.

"Ovo je poseban je dan za mene i moju obitelj (...) Ovdje sam da bih ostao, tu sam da bih pobijedio", objavio je francuski centar na twitteru.

Gobert je u Utahu od 2013. godine, a najboljim NBA defenzivcem proglašavan je 2018. i 2019. godine. Imao je vrlo turbulentnu sezonu u kojoj je prvi put u karijeri odabran u All Star momčad, ali je postao je i prvi igrač koji je imao Covid-19.

Tagovi: Rudy Gobert, Utah Jazz, Giannis Antetokounmpo, Russell Westbrook
PROČITAJ I OVO
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
IZNENAĐENJE
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
BEOGRAD - Nakon razlaza Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića glavno pitanje je bilo tko će biti novi trener u stožeru srpskog igrača.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE