GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Gnabry izašao iz karantene i s Bayernom otputovao u Moskvu

Gnabry izašao iz karantene i s Bayernom otputovao u Moskvu
OPORAVAK
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 26.10.2020 / 14:54
Autor: SEEbiz / H
MUNCHEN - Njemački nogometni reprezentativac Serge Gnabry izašao je iz karantene, priključio se suigračima i bit će jedan od kandidata za početnu postavu u dvoboju Lige prvaka u kojem europski prvak Bayern u utorak gostuje kod moskovskog Lokomotiva.

"On je opcija za početnu jedanaestoricu, Serge je to uvijek", izjavio je trener Bayerna Hansi Flick uoči odlaska momčadi u Rusiju.

Gnabry je prošli utorak bio pozitivan na testiranju na koronavirus, zbog čega je morao propustiti utakmicu Lige prvaka protiv madridskog Atletica i dvoboj domaćeg prvenstva protiv Eintrachta. Njegov izostanak se nije odrazio na Bayernove rezultate, jer su Bavarci u obje utakmice ostvarili uvjerljive pobjede, 4-0 protiv Španjolaca i 5-0 protiv momčadi iz Frankfurta.

U međuvremenu je Gnabry na svim ponovljenim testiranjima bio negativan pa u Bayernu vjeruju da je njemački reprezentativac bio "lažno pozitivan" na testu provedenom prije tjedan dana.

Flick će na raspolaganju imati i oporavljenog Leroya Sanea koji je bio strijelac u dvoboju protiv Eintrachta u kojem je odigrao posljednjih dvadesetak minuta. Unatoč odličnim rezultatima svoje momčadi i skromnijim nastupima Lokomotiva u posljednje dvije utakmice, u kojima je moskovska momčad remizirala s austrijskim Red Bullom (1-1) u Ligi prvaka te izgubila u ruskom prvenstvu od Rotora (1-2), Flick ne misli da će se Bavarci prošetati do pobjede.

"Oni su jedna od najboljih momčadi u ruskoj ligi u ovom trenutku. Primili su najmanje pogodaka i imaju jako dobre napadače u Smolovu i Ederu. Moramo biti oprezni i fokusirani", izjavio je Bayernov trener.

Tagovi: Serge Gnabry, Bayern, Lokomotiv
PROČITAJ I OVO
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
ODUSTAJANJE
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
LIVERPOOL - Čelnici Liverpoola su izgubili strpljenje i odlučili su dići ruke od Xabija Alonsa, te je sada sigurno da španjolski stručnjak neće naslijediti Jürgena Kloppa na klupi Redsa.
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
DIJAGNOZA
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
BEOGRAD - Toni Kukoč, specijalni gost Sport Kluba, pratio je uzbudljivu utakmicu u "Areni" koju je Partizan na kraju izgubio od Olympiacosa, ali i nasmijao izjavom o potencijalnom trenerskom angažmanu Željka Obradovića u NBA ligi.
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
REAKCIJE
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
BEOGRAD - Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera.
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE