GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Giannisu hakiran Twitter

Giannisu hakiran Twitter
HAKERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 08.05.2020 / 08:08
Autor: SEEbiz / Index.hr
NEW YORK - "Odlazim u Warriorse", objavio je jučer na Twitteru MVP NBA lige Giannis Antetokounmpo.

No u kratkom je razdoblju objavio još svašta, odnosno niz bizarnih i krajnje uvredljivih tvitova na račun svojih Milwaukee Bucksa, suigrača Khrisa Middletona, Stephena Curryja i supruge Ayeshe, LeBrona Jamesa te posebno pokojnog Kobea Bryanta. Brzo je postalo jasno da mu je profil na Twitteru hakiran.

Njegova braća Thanasis i Kostas, također NBA igrači, brzo su se uključili i napisali da ti tvitovi nisu Giannisovo djelo. a Kostas je uskoro svijetu obznanio da je Greek Freak bio žrtva hakera, ne samo na Twitteru.

"Giannisov Twitter, telefon, email i bankovni računi su hakirani! Iskreno se ispričava zbog svega što je objavljeno i vratit će se čim to bude moguće. Stvari koje je napisao ovaj haker su užasno neprikladne i odvratne", napisao je Kostas Antetokounmpo, član LA Lakersa.

Tvitovi su uskoro izbrisani, a nekoliko sati kasnije Giannis je došao do svojeg Twitter profila i svima se ispričao.

Tagovi: Giannis Antetokounmpo, Twitter, LeBron James, Golden State Warriors, Milwaukee Bucks
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE