GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Gazzetta nahvalila Rebića

Gazzetta nahvalila Rebića
POHVALE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 08.02.2021 / 14:49
Autor: SEEbiz / Index.hr
MILANO - Ante Rebić postigao je dva gola za pobjedu Milana nad Crotoneom (4:0) u 21. kolu Serie A. Najčitaniji talijanski list oduševljen je igrom hrvatskog krilnog napadača Milana.

"Rebić i Ibrahimović postigli su po dva gola za pobjedu i tako na prvo mjesto Serie A vratili Milanić", piše Gazzetta koja je tako "preimenovala" slavni klub jer su mu glavni strijelci sa slavenskih područja.

Gazzetta je Rebića za sjajnu predstavu ocijenila sa 7.5. Tu ocjenu kod tradicionalno škrtih Talijana dobivaju samo igrači koji odigraju za pamćenje.

"Rebić se vratio, opet je našao ubojitost koja ga je krasila prošle godine", piše Gazzetta u obrazloženju toga što joj je Rebić najbolje ocijenjeni igrač Milana nakon Ibrahimovića.

"Rebić je pretvaranje posudbe iz Eintrachta u transfer u Milan zaslužio s 12 golova prošle sezone, ali sve zgoditke zabio je u njenom drugom dijelu. Na početku ove sezone ozljede i koronavirus spriječili su ga da ponovi takve brojke, ali sada se diže i vraća s tri gola u dvije zadnje prvenstvene utakmice za ukupno četiri zgoditka. Ne zaboravimo da je zato ove sezone u sjajnoj dodavačkoj formi. Do sada je namjestio čak osam golova. Ante pouzdan i hladan. Što je pod većim pritiskom, to igra bolje. On je betonski dio ove momčadi Milana", predstavlja Gazzetta "vojnika Antu", kojeg je ranije igrom riječi nazvala "Devastante" ili Razarač Ante.

U tekstu pod naslovom "Milan nije samo Ibra, tu je i Rebić", Gazzetta piše da zadnjim nastupima Rebić sve navijače Milana podsjeća na "godinu Gospodnju 2020., kada je od siječnja do lipnja bio najbolji strijelac Rossonera." Gazzetta dodaje: "Rebić je protiv Crotonea harao po lijevoj strani. Opet je bio onaj stari. Ne samo zbog dva gola koja je zabio, nego i po presingu kojim je od suparničkih braniča vraćao loptu onako kako smo navikli od njega. Sjajna vijest za Milan je što se Rebić vraća u formu igrača odluke kada je to Milanu najvažnije, pred napad na Scudetto i Europa ligu."

Gazzetta je Rebiću posvetila još jedan tekst, naslovljen "Poludjeli Ante se vratio". U njemu također podsjeća da sada sve sluti na "Verziju Rebića iz 2020. Ubojitu pred golom i razarajuću na lijevoj strani. On i Theo Hernandez tamo mogu razbiti svaku obranu."

Ovako opisuje Rebićeve golove i njihovu važnost: "Prvi je bio kopija onog protiv Lazija, kada je zabio glavom nakon petomjesečnog posta. Drugi je bio ljutiti okret, kojim kao da je otresao prvi dio sezone u znaku ozljeda i korone. To je iskoristio Rafael Leao, koji je igrao kao i Rebić prošle sezone. Zato je Anti prijetila klupa, jer osim Portugalčevog booma, tu je sada i Mandžukić. Međutim, Rebić se vratio sa svojim uobičajeno sjajnim tajmingom", zaključuje Gazzetta.

Tagovi: Ante Rebić, AC Milan, La Gazzetta dello Sport, Mario Mandžukić, Zlatan Ibrahimović, Lukasz Skorupski
PROČITAJ I OVO
Željezničar traži strateškog partnera
PARTNERSTVO
Željezničar traži strateškog partnera
SARAJEVO - FK Željezničar objavljuje javni poziv za uspostavljanje strateškog partnerstva s potencijalnim investitorima.
Hajduk oborio negativni rekord
KATASTROFA
Hajduk oborio negativni rekord
SPLIT - Hajduk je protiv Osijeka prošlog vikenda upisao peti uzastopni poraz (1:2) u svim službenim natjecanjima što je niz kakav ne pamti od proljeća 1980. godine.
Amerikanci za Pariz izabrali supermoćnu košarkašku selekciju
KOŠARKA
Amerikanci za Pariz izabrali supermoćnu košarkašku selekciju
NEW YORK - Košarkaška reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država na Olimpijske igre dolazi s najvećim zvijezdama. Poznato je 11 imena koja će imati za cilj donijeti novo zlato.
Ante Budimir slomio tri rebra
OZLJEDA
Ante Budimir slomio tri rebra
PAMPLONA - Ante Budimir (32) je u najboljoj sezoni karijere doživio partiju iz noćne more, i to u najgorem trenutku. Napadač Osasune i drugi najbolji strijelac La Lige sa 16 golova je u sudačkoj nadoknadi utakmice 31. kola protiv Valencije, pri vodstvu suparnika 1:0, izborio penal.
Hrgović će uskoro imati meč karijere
BOKS
Hrgović će uskoro imati meč karijere
ZAGREB - Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović će 1. lipnja u Rijadu na Matchroom vs. Queensberry: 5v5 priredbi odraditi dosad najveću borbu u karijeri. Protivnik će mu biti britanski boksač Daniel Dubois.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE