GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Gavranović odlazi iz Dinama

Gavranović odlazi iz Dinama
ODLAZAK
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.04.2020 / 08:31
Autor: SEEbiz / Večernji list
ZAGREB - Dinamo je na dobrom putu da prevlada trenutačnu krizu. U želji da se u vrijeme koronakrize igračima smanje bogati ugovori, napravio je pritisak na igrače i zbog toga je došlo do problema pa se ta priča odužila.

Sve je to bilo potpuno nepotrebno, ali sad je sve to praktički završeno. Gotovo su svi igrači maksimirske momčadi potpisali pristanak na smanjenje godišnjih ugovora, osim njih nekoliko s kojima se još razgovara.

Za dan-dva novi ugovor potpisat će Kevin Theophile-Catherine. Njemu je ugovor istjecao ovog ljeta, dugo je “vagao” oko novog ugovora i sada ga je ipak odlučio potpisati. Naravno, više ne tako bogat kao prvi. No, Dinamu treba takav stoper, a on s 30 godina i situacijom kakva je sada u nogometnom svijetu bolji klub od Dinama teško može naći.

U Maksimiru tvrde da će sve biti u redu i s ostalom trojicom, a riječ je o Mariju Gavranoviću, Izetu Hajroviću i Françoisu Moubandjeu. Upitno je samo kakvi će biti dogovori s njima. Saznajemo da se Gavranović već dogovorio s Dinamom, otići će ovog ljeta i potražiti novi klub, dobit će dokumente, neće se čekati da mu na zimu istekne ugovor.

Ugovor na zimu istječe i Hajroviću, s njim se još razgovara, a uskoro bi se trebalo dogovoriti i smanjenje plaće Moubandjeu koji ima ugovor do ljeta 2022. godine. Kapetan Arijan Ademi, dokapetan Dominik Livaković, Bruno Petković, Mislav Oršić, Sandro Kulenović i Damian Kadzior posljednja su šestorica koji su potpisali smanjenje ugovora.

Tagovi: Mario Gavranović, Izet Hajrović, Kevin Theophile-Catherine, Dinamo, Dominik Livaković, Arijan Ademi, Mislav Oršić
PROČITAJ I OVO
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
ODUSTAJANJE
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
LIVERPOOL - Čelnici Liverpoola su izgubili strpljenje i odlučili su dići ruke od Xabija Alonsa, te je sada sigurno da španjolski stručnjak neće naslijediti Jürgena Kloppa na klupi Redsa.
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
DIJAGNOZA
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
BEOGRAD - Toni Kukoč, specijalni gost Sport Kluba, pratio je uzbudljivu utakmicu u "Areni" koju je Partizan na kraju izgubio od Olympiacosa, ali i nasmijao izjavom o potencijalnom trenerskom angažmanu Željka Obradovića u NBA ligi.
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
REAKCIJE
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
BEOGRAD - Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera.
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE