GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Floyd Mayweather ulazi u ring protiv Youtubera Logana Paula

Floyd Mayweather ulazi u ring protiv Youtubera Logana Paula
BOKS
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 07.12.2020 / 09:12
Autor: SEEbiz
NEW YORK - Umirovljeni boksački prvak Floyd Mayweather (43) objavio je kako će se 20. veljače u revijalnom meču boriti protiv Youtubera Logana Paula (25).

Jedan od najvećih boksača svih vremena je profesionalnu karijeru zaključio skorom 50-0 osvojivši 12 svjetskih naslova u pet težinskih kategorija.

Posljednji put u ringu Mayweather se našao 2017. godine kada je u Las Vegasu prekidom savladao Conora McGregora zaradivši čak 275 milijuna dolara. Iduće godine nastupio je u revijalnom meču protiv kickboksera Tenshina Nasukawe pobijedivši u prvoj rundi.

Paul se boksao samo dva puta i to protiv svog rivala na Youtube sceni i repera Olajidea "KSI" Olatunjia. Prvi meč je završio neriješenim rezultatom, a drugi pobjedom KSI-a nad Paulom.

Objava o njihovoj borbi stigla je samo tjedan dana nakon što je Paulov brat Jake Paul nokautirao bivšeg NBA igrača Natea Robinsona.

Bila je to jedna od predborbi za meč Mikea Tysona i Roya Jonesaa. Jake je Natea dvaput rušio u prvoj rundi, pa dvaput u drugoj.

Borba će dostupna putem plaćanja po pregledu, a ulaznice za ovaj egzibicioni meč prodavat će se između 25 i 70 dolara.

Tagovi: Floyd Mayweather, Mike Tyson, Logan Paul
PROČITAJ I OVO
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
IZNENAĐENJE
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
BEOGRAD - Nakon razlaza Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića glavno pitanje je bilo tko će biti novi trener u stožeru srpskog igrača.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE