GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

FIFA izrekla nove suspenzije Blatteru i Valckeu

FIFA izrekla nove suspenzije Blatteru i Valckeu
SUSPENZIJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 24.03.2021 / 14:22
Autor: SEEbiz / H
NYON - Bivšem predsjedniku Međunarodne nogometne federacije (FIFA) Seppu Blatteru i bivšem glavnom tajniku Jeromeu Valckeu Etički odbor FIFA-e ponovno je kaznio zabranom obavljanja bilo kakvih dužnosti u nogometu na razdoblje od šest godina i osam mjeseci.

Kažnjenom dvojcu je zbog kršenja etičkog koda određena i novčana kazna u iznosu od milijun švicarskih franaka.

Blatter je do listopada ove godine pod prvotno izrečenom suspenzijom, a od tada će mu početi vrijediti nova kazna.

"Istraga u slučaju gospode Blattera i Valckea je vođena po pitanju raznih optužbi, posebice onih koje se odnose na isplaćene bonuse visokim dužnosnicima FIFA-e, a vezanih uz natjecanja pod FIFA-inom ingerencijom, potom na dodatke i produženja ugovora o radu, kao i na naknade za privatne parnične troškove koje je pokrila FIFA-e u slučaju g.Valckea", stoji u priopćenju Etičkog odbora.

Tagovi: Sepp Blatter, Jerome Valcke, FIFA
PROČITAJ I OVO
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
Hajduk želi trenera iz Serie A
ŽELJE
Hajduk želi trenera iz Serie A
SPLIT - Priča o novom Hajdukovom treneru bit će aktualna sve dok s Poljuda ne puste 'bijeli dim'. Do tada će se nagađati tko će biti nasljednik Jure Ivankovića.
Hanžel se ispisao iz Dinama
IZVRŠNI ODBOR
Hanžel se ispisao iz Dinama
ZAGREB - Na četvrtoj sjednici Izvršnog odbora, održanoj 24. travnja 2024. godine, v. d. sportskog direktora Marko Marić predstavio je članovima IO sportski segmet kluba i širu strategiju tog sektora u idućem razdoblju.
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE