GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

FIFA: Hrvatska pala četiri mjesta

FIFA: Hrvatska pala četiri mjesta
PAD
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 12.08.2021 / 13:07
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Hrvatska nogometna reprezentacija nalazi se na 18. mjestu na najnovijoj FIFA-inoj ljestvici koja je objavljena u četvrtak što je u odnosu na zadnju objavljenu krajem svibnja pad od četiri mjesta.

Iako ima dosta promjena među prvih deset reprezentacija Belgija je zadržala prvu poziciju, Na drugo mjesto se popeo Brazil s treće pozicije na koju je pala Francuska. Engleska je ostala na četvrtom mjestu no na petu poziciju popeli su se europski prvaci Italija koji su u svibnju bili sedmi.

Pobjednik Copa Americe Argentina se popela s osme na šestu poziciju, dok je Španjolska pala na sedmo mjesto, a Portugal s petog na osmo. Među prvih deset reprezentacija ušli su finalisti Gold Cupa Meksiko i SAD.

Sve ove promjene su rezultat čak 348 utakmica koliko ih je odigrano od 27. svibnja kada je objavljena zadnja FIFA-ina ljestvica i Europskog nogometnog prvenstva, Copa Americe, Gold Cupa i kvalifikacija za SP 2022..

Prvi suparnik Hrvatske u kvalifikacijama za SP 2022. Rusija nalazi se na 21. mjestu i zabilježila je pad od jednog mjesta dok je Slovačka pala čak osam mjesta. i sada je na 38. poziciji. Slovenija je na 66. mjestu i pala je jedno mjesto u odnosu na ljestvicu iz svibnja, dok je Cipar pao šest mjesta na 99. poziciju. Malta se nalazi na 177. mjestu na FIFA-inoj ljestvici.

Tagovi: FIFA ljestvica, hrvatska nogometna reprezentacija
PROČITAJ I OVO
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
TRAKAVICA
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
BARCELONA - Barcelona ne dopušta da se stiša bura nakon El Clasica u kojem je Real slavio 3:2.
Carlos Tevez završio u bolnici
PROBLEMI
Carlos Tevez završio u bolnici
BUENOS AIRES - Bivši argentinski nogometaš i sadašnji trener argentinskog kluba Independiente Carlos Tevez primljen je u utorak u bolnicu zbog jakih bolova u prsima.
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE