GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Fantastična Cedevita Olimpija razbila Patras

Fantastična Cedevita Olimpija razbila Patras
VELIKA SERIJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 06.04.2022 / 22:05
Autor: SEEbiz / Nova.rs
BEOGRAD - Ekipa Cedevita Olimpije u poslednjem kolu grupe B Eurokupa bila je ubedljiva u gostima protiv Patrasa i pobedom od 88:67 obezbedila treće mesto.

Oni će u osmini finala dočekti ekipu Turk Telekoma, a ukoliko prođu u narednu rundu vrlo verovatno će na noge Partizanu koji su pobedili dva puta ove sezone.

Ekipa iz Ljubljane je već u 14. minutu došla do plus 21 (39:18) i dvocifrenu prednost više nije ispuštala. Najveću razliku su imali sredinom treće deonice kada je bilo +26.

Ovo je ekipi Cedevite bila 14. uzastopna pobeda u ABA ligi i Evrokupu i trenutno izgledaju kao nezaustavljiva mašinerija.

Jacob Pullen je bio najefikasniji sa 19 poena (4/8 za tri) uz 4 skoka i 6 asistencija, Marko Radovanović je upisao 15, a Zach Auguste 13. U poraženom timu, koji je poslednjeplasirani sa 4-14, Dimitris Agravanis je zabeležio 16, a Jerai Grant 15 poena.

U grupi A odigran je uzbudljiv duel u Poljskoj, gde je Andora uz mnogo sreće savladala Šlonsk 95:91 i zavisno od ishoda duela M3etropolitan – Lietkabelis znaće se ko će biti treći, četvrti i peti.

Podestimo, u plej-ofu se igra na jednu pobedu na terenu boljeplasiranog tima.

Tagovi: Fantastična Cedevita Olimpija, Zach Auguste, Patras, Marko Radovanović, Jacob Pullen, Partizan
PROČITAJ I OVO
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
PREGOVORI
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
ZAGREB - Komentirajući pregovore sa SDP-om, predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava kazao je kako su bili konstruktivni.
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
TRENERI
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
MUNCHEN - Izbornik Austrije Ralf Rangnick glavni je kandidat da preuzme vodstvo Bayern Münchena od ljeta nadalje umjesto Thomasa Tuchela, prema njemačkim medijskim izvješćima u utorak.
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
KADROVI
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
SPLIT - Petnaestak dana nakon odlaska Lukše Jakobušića iz Hajduka, navodno je poznat i njegov nasljednik.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE