GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Engleska pobijedila Hrvatsku

Engleska pobijedila Hrvatsku
SKUPINA D
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 13.06.2021 / 16:57
Autor: SEEbiz / H
LONDON - U susretu 1. kola D skupine Europskog nogometnog prvenstva reprezentacija Hrvatske je na stadionu Wembley izgubila od Engleske sa 0-1.

Pogodak odluke zabio je Raheem Sterling u 57. minuti.

Englezi su žestoko pritisnuli na početku i već u 6. minuti Foden je pogodio stativu. Domaćin je imao odličnu priliku i u 9. minuti, no Livaković je sjajno obranio Phillipsov udarac.

U nastavku prvog dijela gledali smo "šahovsku partiju" bez većih prilika. Nažalost, Hrvatska u prvih 45 minuta nije uputila niti jedan udarac u okvir suparničkog gola.

Engleska je povela u 57. minuti golom Raheema Sterlinga. Kyle Walker je sjajno proigrao Kalvina Philipsa koji je ubacio u kazneni prostor do napadača Manchester Cityja, a ovaj je sa 10-tak metara svladao Livakovića.

Do kraja susreta "Vatreni" su pokušavali izjednačiti, ali nisu ozbiljnije ugrozili engleska vrata.

Utakmica se igrala na stadionu Wembley pred 22.500 gledatelja, a sudio je Talijan Daniele Orsato.

Bio je to 11. međusobni susret "Vatrenih" i "Gordog Albiona", Engleska je slavila šest puta, Hrvatska tri puta, a dva susreta su završila bez pobjednika.

U drugom susretu iz ove skupine u ponedjeljak će u Glasgowu snage odmjeriti Škotska i Češka.

"Vatrene" u drugom kolu, 18. lipnja u Glasgowu očekuje susret protiv Češke, dok se u Londonu sastaju Engleska i Škotska.

Zadnje kolo na rasporedu je 22. lipnja, "Vatrene" će u Glasgowu igrati protiv Škotske, dok se u Londonu sastaju Češka i Engleska.

Tagovi: hrvatska nogometna reprezentacija, Engleska, Zlatko Dalić, Raheem Sterling
PROČITAJ I OVO
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
SASVIM OTVORENO
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
BEOGRAD - Proslavljeni trener Duško Vujošević u "360 stepeni" na N1 govorio je o navijačima, Partizanu i "ratu" sa Aleksandrom Vučićem.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE