GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Ekipa Krešimir Keta Bandić osvojila Kutiju šibica

Ekipa Krešimir Keta Bandić osvojila Kutiju šibica
TRIJUMF
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 29.12.2021 / 22:21
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Ekipa Krešimir Keta Bandić osvojila je 50. izdanje malonogometnog turnira "Kutija šibica" nakon što je u finalu u dvorani 2 Doma sportova pobijedila Polikliniku Milojević sa 4-3 boljim izvođenjem sedmeraca nakon što je susret završio bez golova.

Za Polikliniku Milojević uglavnom su igrali igrači Futsal Dinama, dok se hercegovački sastav skupio se u čast prijatelja, bivšeg golmana Širokog, koji je iznenada preminuo u ožujku 2019. od zastoja srca u 24. godini.

Poliklinika je u prvom poluvremenu u dva navrata imala dvije minute igrača više, a tijekom susreta je tri puta gađala okvir gola, no nije uspjela svladati Marka Čolaka. U samoj završnici igrača više imala je i ekipa Krešimir Keta Bandić, no pogodaka nije bilo, pa je pitanje pobjednika razriješeno udarcima sa sedam metara.

Odluka je pala u četvrtoj seriji kada je Josip Božinović zabio, a potom je Marko Čolak obranio udarac Kristijanu Grbeši.

Iako su bili autsajderi, ekipa sastavljena od Mostaraca i Splićana stigla je do kraja.

Najbolji igrač turnira je Josip Božinović iz pobjedničkog sastava, najbolji vratar je Maro Čolak, također iz ekipe Krešimir Keta Bandić, dok je prvi strijelac Luka Perić iz Jucy Maraske s devet golova.

U susretu za treće mjesto ekipa Juicy Maraske je sa 6-1 pobijedila Keraterm Centroplinomont. Luka Perin je zabio dva gola, a po jednog Franco Jelovčić, Josip Jurić, Tihomor Novak i Nermin Kahvedžić, dok je kod poraženih pogodak postigao Antonio Krajinović.

U završnom susretu veteranskog turnira Promotionplay Domograd je pobijedio Senjak hoteli Matan sa 4-1.

Za Promotionplay, kojem je to treći veteranski naslov, strijelci su bili Sergej Jakirović (20), Mihael Mikić (28), Ante Tomić (30) i Stjepan Poljak (35), dok je za suparnički sastav zabio Tomislav Martinac (36).

Dodajmo kako je najbolji strijelac veteranskog turnira Jerko Leko s osam golova, a najbolji igrač Hrvoje Štrok.

Kod djevojaka naslov pobjednica "Kutije" osvojila je ekipa Michieli Tomić koja je nakon sedmeraca pobijedila ŽMNK MC Plus-Agra sa 4-3. Utakmica je završila rezultatom 3-3.

Posljednjeg dana "Kutije" odigrana je i revijalna utakmica u čast velikana nogometa i kakla, Zlatka Kranjčara i Duška Popovskog pod nazivom "Dva kapetana".

”Tim Cico” nosio je ime Cice Kranjčara, koji je bio legenda Dinama, prvi kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, te osvajač Kutije šibica, dok Tim "Pop” je onaj Duška Popovskog, koji je bio prvi kapetan hrvatske malonogometne reprezentacije, te višestruki osvajač Kutije šibica.

Igrale su brojne legende velikog i malog nogometa kao što su Marko Mlinarić Niko Kranjčar, Silvio Marić, Eduardo da Silva, Dario Šimić, Krešimir Čivrag, Robert Grdović, Stjepan Pavic i drugi, a na klupama su sjedili Zvonimir Boban, Robert Prosinečki, Stepan Deverić... Spomenimo kako je susret završio 6-6.

Na kraju utakmice kapetani momčadi su uručili dres Popovoj kćeri Niki Popovski s potpisima svih igrača, te Niki Kranjčaru također dres s svim potpisima.

Tagovi: Krešimir Keta Bandić, Kutija šibica, Zlatko Kranjčar, Duško Popovski
PROČITAJ I OVO
Budimir će biti spreman za EURO
DOBRE VIJESTI
Budimir će biti spreman za EURO
PAMPLONA - Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir napustio je u srijedu bolnicu u Pamploni, gdje je proveo dvije noći nakon što mu je u ponedjeljak navečer slomljeno nekoliko rebara tijekom utakmice s Valencijom, izvijestio je u četvrtak njegov klub Osasuna, dodavši da bi trebao biti spreman za EURO u lipnju.
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
TRENERI
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
RIM - Roma je i službeno potvrdila da će dosadašnji trener Vučice Daniele De Rossi voditi ekipu Rome i u narednoj sezoni.
Ancelotti: Pep je džentlmen
POŠTOVANJE
Ancelotti: Pep je džentlmen
MANCHESTER - Svi su nas otpisali, rekao je trener Real Madrida Carlo Ancelotti, ali Real nikad ne umire, poručio je talijanski stručnjak nakon izbacivanja Manchester Cityja.
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
LIGA PRVAKA
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
MADRID - Nogometaši Real Madrida u fantastičnom četvrtfinalu Lige prvaka izbacili su Manchester City s ukupnih 5:4, a raspletu su prethodili produžeci i penali.
Dinamo došao na samo dva boda od Rijeke
HNL
Dinamo došao na samo dva boda od Rijeke
ZAGREB - Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin 2:1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE