GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Dva turska velikana žele Mandžukića

Dva turska velikana žele Mandžukića
TRANSFERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 18.04.2020 / 19:32
Autor: SEEbiz / Sportske novosti
ZAGREB - Iako će za mjesec dana napuniti 34 godine, o bivšem hrvatskom nogometnom reprezentativcu Mariju Mandžukiću piše se, što bi se reklo, punom parom. Transfer, barem ako je vjerovati turskim medijima, ovog ljeta neće izostati pa bi se Mandžo mogao vratiti u Europu, odnosno baš u tu zemlju.

Već smo ranije najavili da se za napadača iz Slavonskog Broda zanimaju Besiktas i Fenerbahce. Dva su turska velikana ozbiljna u svojim namjerama da za sljedeću sezonu sebi priskrbe usluge aktualnog člana katarskog Al Duhaila. Navodno, a tako tvrdi i njegov suigrač i nekadašnji kolega iz Juventusa, Medhi Benatia, naš napadač nije zadovoljan u Aziji.

To kao da su čuli iz njihovog gradskog rivala i aktualnog prvaka Galatasarayja. Oni se namjeravaju riješiti usluga Radamela Falcaa koji im je preskup, posebice sada nakon što će korona ostaviti veliku rupu i u njihovoj ekonomskoj slici. Mandžo bi trebao biti nešto jeftiniji, a i privlačniji...

Nekadašnji Vatreni jako bi rado htio igrati pred punim tribinama, a izazov nove lige, one u kojoj još nije igrao mogao bi mu biti prihvatljiv. Sjajne atmosfere nedostaje mu u Kataru, a Turci često igraju pred punim tribinama, naročito kada su gradski derbiji između baš onih klubova koji ga žele dovesti u pitanju.

Tagovi: Mario Mandžukić, Besiktas, Fenerbahce, Domagoj Vida
PROČITAJ I OVO
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
ODUSTAJANJE
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
LIVERPOOL - Čelnici Liverpoola su izgubili strpljenje i odlučili su dići ruke od Xabija Alonsa, te je sada sigurno da španjolski stručnjak neće naslijediti Jürgena Kloppa na klupi Redsa.
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
DIJAGNOZA
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
BEOGRAD - Toni Kukoč, specijalni gost Sport Kluba, pratio je uzbudljivu utakmicu u "Areni" koju je Partizan na kraju izgubio od Olympiacosa, ali i nasmijao izjavom o potencijalnom trenerskom angažmanu Željka Obradovića u NBA ligi.
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
REAKCIJE
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
BEOGRAD - Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera.
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE