GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Durant odbacio mogućnost povratka u nastavku sezone

Durant odbacio mogućnost povratka u nastavku sezone
JASNA PORUKA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 06.06.2020 / 09:40
Autor: SEEbiz / H
NEW YORK - Kevin Durant je odbacio mogućnost povratka na parket i igračkog debija u za Brooklyn Netse u nastavku prekinute sezone, o čemu se već mjesecima špekuliralo.

Durant je posljednju utakmicu odigrao u dresu Golden State Warriorsa 11. lipnja 2019., kad mu je tijekom petog dvoboja finala doigravanja za NBA naslov protiv Toronto Raptorsa pukla Ahilova tetiva.

U razgovoru za američki ESPN Durant je rekao da osjeća veliki napredak po pitanju svoj stanja, napomenuo je i da redovito trenira u Los Angelesu, ali da se ne osjeća fizički spremnim za povratak u ovoj sezoni, koja bi trebala biti nastavljena 31. srpnja i završiti najkasnije 12. listopada.

"Za mene je najbolje da pričekam. Ne vjerujem da sam već za mjesec dana spreman igrati takvim intenzitetom. Ovako mi ostaje dovoljno vremena da se pripremim za sljedeću sezonu i ostatak karijere. Moja sezona je završena. Nisam ni planirao igrati. Još prošlog ljeta smo se dogovorili da ćemo čekati do sljedeće sezone", izjavio je 31-godišnji Durant te dodao da nije siguran hoće li se pridružiti suigračima tijekom odigravanja utakmica u Orlandu.

Bivši igrač Seattle Supersonicsa, Oklahoma City Thundera i Golden State Warriorsa, koji je 2014. bio proglašen najboljim igračem NBA lige, a u osvajanju dva naslova s Warriorsima bio prograšavan najboljim igračem NBA finala, prošlog je ljeta kao slobodan igrač s Brooklyn Netsima potpisao četverogodišnji ugovor vrijedan 164 milijuna dolara.

Iako nije imao nikakve simptome, Durant je u ožujku ove godine bio jedan od igrača koji su imali pozitivan nalaz na Covid-19, bolest od koje se potpuno oporavio.

"Bio sam šokiran. No, onda sam postao znatiželjan. Želio sam znati što to znači. Što je taj virus uopće? Skupljao sam sve više informacija. To me smirilo... Želio sam znati s čim imam posla i kako se sam protiv toga mogu boriti", rekao je Durant.

Tijekom sezone, Netsi su ostali i bez druge najveće zvijezde, razigravača Kyrieja Irvinga, koji je 3. ožujka otišao na operaciju ramena. Prema svim pokazateljima ni Irving nema namjeru igrati u nastavku prekinute sezone.

Tagovi: Kevin Durant, Brooklyn Nets, Golden State Warriors
PROČITAJ I OVO
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
IZBORNICI
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Julian Nagelsmann obnovio je ugovor na dvije godine do Svjetskog prvenstva 2026. u "odluci srca", objavio je u petak nacionalni savez DFB.
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE