GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Durant i Mitchell igrat će online turnir u košarci kako bi razveselili gledatelje

Durant i Mitchell igrat će online turnir u košarci kako bi razveselili gledatelje
NBA2K20
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 01.04.2020 / 10:32
Autor: SEEbiz / H
NEW YORK - Nakon što je NBA sezona prekinuta do daljnjega zbog pandemije koronavirusa 16 njenih zvijezda, među kojima su Kevin Durant i Donovan Mitchell, pokušat će razveseliti svoje navijače sudjelovanjem na online turniru videoigrice NBA2K20 što će od petka prenositi ESPN.

Durant (Brooklyn Nets) i Mitchell (Utah Jazz) dvojica su od 15 igrača NBA koji su zaraženi virusom Covid-19, čije je nezaustavljivo širenje u SAD-u dovelo do prekida sezone 11. ožujka nakon što je igrač Jazza Rudy Gobert bio pozitivan.

Turnir nazvan "Players-Only" (Samo igrači) sastojat će se od jedne faze s direktnom eliminacijom s osam sudionika sa svake strane stola. Trebao bi trajati deset dana.

Osim Duranta i Mitchella, na turniru će sudjelovati Trae Young (Atlanta), Andre Drummond (Cleveland), Devin Booker (Phoenix), Hassan Whiteside (Portland), Zach LaVine (Chicago), Montrezl Harrell (L.A. Clippers), Domantas Sabonis (Pacers), Deandre Ayton (Phoenix), DeMarcus Cousins (ex-Lakers), Michael Porter Jr. (Denver), Rui Hachimura (Washington), Patrick Beverley (L.A. Clippers), Harrison Barnes (Sacramento) i Derrick Jones Jr. (Miami).

Otkako je sezona NBA prekinuta mnogi su igrači pojačali svoje aktivnosti na društvenim mrežama i u videoigricama.

Igrači Phoenix Sunsa su tako bili prvi koji su nastavili sezonu online, na NBA2K20. A te "utakmice" prate tisuće navijača.

Ova izrazito realistična simulacija košarke, koja se prodaje u nekoliko milijuna primjeraka godišnje u svijetu, jedna je od zvijezda e-sporta.

Nogometna natjecanja u videoigricama online već su mobilizirala više zvijezda talijanskog i španjolskog nogometa. U Španjolskoj je turnir na kojem je svaki klub prve lige predstavljao jedan igrač pratilo je gotovo 170.000 gledatelja, a sakupljeno je 180.000 eura za borbu protiv pandemije.

Tagovi: Kevin Durant, Donovan Mitchell, NBA liga, koronavirus
PROČITAJ I OVO
Carlos Tevez završio u bolnici
PROBLEMI
Carlos Tevez završio u bolnici
BUENOS AIRES - Bivši argentinski nogometaš i sadašnji trener argentinskog kluba Independiente Carlos Tevez primljen je u utorak u bolnicu zbog jakih bolova u prsima.
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
PREGOVORI
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
ZAGREB - Komentirajući pregovore sa SDP-om, predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava kazao je kako su bili konstruktivni.
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
TRENERI
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
MUNCHEN - Izbornik Austrije Ralf Rangnick glavni je kandidat da preuzme vodstvo Bayern Münchena od ljeta nadalje umjesto Thomasa Tuchela, prema njemačkim medijskim izvješćima u utorak.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE