GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Durant i Harden također odlučuju o Irvingovoj sudbini

Durant i Harden također odlučuju o Irvingovoj sudbini
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 12.10.2021 / 12:40
Autor: SEEbiz / H
NEW YORK - Tjedan dana prije početka nove sezone NBA je izvijestio kako je do sada kompletno cijepljenje protiv COVID-19 obavilo 95 posto košarkaša. Među njima i dalje nije Kyrie Irving.

NBA liga je odlučila kako neće zahtijevati obavezno cijepljenje kod košarkaša prije starta sezone, ali je uvela prilično oštre mjere kojih se moraju svi pridržavati prilikom treniranja, boravka s momčadi, putovanja, gostovanja i sličnoga.

Isto tako, najavljeno je smanjenje plaća za sve one koji će iz razloga što nisu primili cjepivo propustiti određeni broj utakmica, a takva mogućnost, da igra samo u gostujućim susretima, i dalje vrijedi za Kyrie Irvinga, jednu od tri zvijezde Brooklyn Netsa.

ESPN navodi, a AFP prenosi, kako će se idućih dana sastati čelni ljudi kluba koji je jedan od glavnih favorita za NBA krunu, te će odlučiti o sudbini Irvinga, odnosno, hoće li ga trener koristiti samo na gostujućim utakmicama, ukoliko sam igrač i dalje ustraje u svom odbijanju cjepiva.

Isto tako, neće o njegovoj sudbini odlučivati samo čelnici, već će na sastanku biti i druge dvije klupske zvijezde, Kevin Durant i James Harden, koji su se ranije izjašnjavali kako se nadaju Irvingu u sastavu i kako bi ga željeli pored sebe na parketu.

Tagovi: Kevin Durant, Kyrie Irving, James Harden, Andrew Wiggins
PROČITAJ I OVO
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
IZBORNICI
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Julian Nagelsmann obnovio je ugovor na dvije godine do Svjetskog prvenstva 2026. u "odluci srca", objavio je u petak nacionalni savez DFB.
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE