GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Dončić srušio San Antonio

Dončić srušio San Antonio
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 11.03.2021 / 08:43
Autor: SEEbiz / H
DALLAS - Nakon All-Star stanke nastavljena je NBA sezona. U teksaškom derbiju Dallas Mavericksi svladali su San Antonio Spurse 115:104, a Luka Dončić nastavio je svoj uspon na povijesnim listama.

Postigao je 22 poena uz 12 skokova i 12 asistencija te ostvario svoj 33. triple-double karijere, čime se izjednačio s Bobom Cousyjem na 11. mjestu vječne ljestvice. To mu je ujedno bio i 30. triple-double s barem 20 poena, po čemu je deseti.

Slovenski je superstar opet pokazao nekoliko poteza za pamćenje, poput ove finte kojom je potpuno izbacio iz igre Dejountea Murraya, a onda hladnokrvno pogodio otvorenu tricu.

Prvi strijelac Mavsa bio je Kristaps Porzingis s 28 koševa i 14 skokova. Spurse je predvodio DeMar DeRozan s 30 koševa, a kako su se tijekom stanke svi igrači San Antonija oporavili od koronavirusa, Luka Šamanić ispao je iz rotacije te proveo samo 35 sekundi na parketu.

Spursi ipak nisu bili kompletni. Nije igrao LaMarcus Aldridge, iako nije na listi ozlijeđenih. Trener Gregg Popovich objavio je da su se klub i igrač sporazumno odlučili razići. Spursi rade na njegovom trejdu, a Amerikanci pišu da bi sve moglo biti gotovo već ovog tjedna. Aldridge je sedmerostruki All-Star igrač koji igra svoju 15. NBA sezonu, a šestu u Spursima.

U drugoj sinoćnjoj utakmici Memphis je svladao Washington 127:112. Jonas Valanciunas za Grizzliese je zabio 29 koševa uz čak 20 skokova, a za Wizardse su najviše zabili prvi strijelac lige Bradley Beal (21) i Russell Westbrook (20 i 10 asistencija).

Tagovi: Luka Dončić, San Antonio Spurs, LaMarcus Aldridge, DeMar DeRozan, Kristaps Porzingis, Luka Šamanić
PROČITAJ I OVO
Budimir će biti spreman za EURO
DOBRE VIJESTI
Budimir će biti spreman za EURO
PAMPLONA - Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir napustio je u srijedu bolnicu u Pamploni, gdje je proveo dvije noći nakon što mu je u ponedjeljak navečer slomljeno nekoliko rebara tijekom utakmice s Valencijom, izvijestio je u četvrtak njegov klub Osasuna, dodavši da bi trebao biti spreman za EURO u lipnju.
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
TRENERI
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
RIM - Roma je i službeno potvrdila da će dosadašnji trener Vučice Daniele De Rossi voditi ekipu Rome i u narednoj sezoni.
Ancelotti: Pep je džentlmen
POŠTOVANJE
Ancelotti: Pep je džentlmen
MANCHESTER - Svi su nas otpisali, rekao je trener Real Madrida Carlo Ancelotti, ali Real nikad ne umire, poručio je talijanski stručnjak nakon izbacivanja Manchester Cityja.
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
LIGA PRVAKA
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
MADRID - Nogometaši Real Madrida u fantastičnom četvrtfinalu Lige prvaka izbacili su Manchester City s ukupnih 5:4, a raspletu su prethodili produžeci i penali.
Dinamo došao na samo dva boda od Rijeke
HNL
Dinamo došao na samo dva boda od Rijeke
ZAGREB - Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin 2:1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE