GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Dončić srušio Clipperse

Dončić srušio Clipperse
PLAYOFF
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 23.05.2021 / 08:14
Autor: SEEbiz / Klix.ba
LOS ANGELES - Na startu ovosezonskog play-offa NBA lige košarkaši Portland Trail Blazersa pobijedili su kao gosti Denver Nuggetse 123:109, a sjajnu partiju ponovo je pružio Jusuf Nurkić koji je ostvario double-double učinak.

Blazersi su odigrali sjajan meč, pogotovo u drugom poluvremenu, u kojem su favorizirane domaćine limitirali na samo 48 poena i prije svega zahvaljujući izvanrednoj igri u odbrani, napravili su break na startu play-off serije.

Portland su do pobjede predvodili Damian Lillard s 34 poena i 13 asistencija, a pratili su ga CJ McCollum sa 21, Carmelo Anthony sa 18 i naš Jusuf Nurkić koji je za 33 minute provedene na parketu ubacio 16 poena, a ostvario je i 12 skokova, 5 asistencija i jednu blokadu.

Denveru nije pomogla ni sjajna partija Nikole Jokića koji je postigao 34 poena uz 16 skokova, dok je zapažen bio i Michael Porter Jr. sa 25 ubačaja.

Veliki trijumf ostvarili su i Dallas Mavericksi koji su također kao gosti nadigrali Los Angeles Clipperse rezultatom 113:103, a briljirao je Luka Dončić s triple-double učinkom od 31 poenom, 11 asistencija i 10 skokova. Tim Hardaway JR je dodao 21, a Finney-Smith 18 poena.

Kawhi Leonard s 26 i Paul George 23 bili su najbolji u redovima Clippersa.

Brooklyn Netsi su pobijedili Boston Celticse 104:93, a sjajne partije pružili su Kevin Durant sa 32 poena i 12 skokova, te Kyrie Irving sa 29 i James Harden sa 21 košem.

U redovima Bostona najefikasniji je bio Jason Tatum sa 22 poena, a Marcus Smart je dodao 17.

NBA play-off, četvrtfinalna serija:

Milwaukee Bucks - Miami Heat 109:107 (produžetak) (1-0)

Los Angeles Clippers - Dallas Mavericks 103: 113 (0:1)

Brooklyn Nets - Boston Celtics 104:93 (1-0)

Denver Nuggets - Portland Trail Blazers 109:123 (0:1)

Tagovi: Jusuf Nurkić, Damian Lillard, Ivica Zubac, Luka Dončić, Paul George, Nikola Jokić
PROČITAJ I OVO
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE