GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Dončić sa zvukom sirene pogodio tricu za pobjedu Dallasa, Ivica Zubac sve bolji

Dončić sa zvukom sirene pogodio tricu za pobjedu Dallasa, Ivica Zubac sve bolji
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 15.04.2021 / 07:58
Autor: SEEbiz / H
NEW YORK - Na parketima NBA lige tokom noći je odigrano 12 utakmica od kojih su neke bile posebno zanimljive.

U susretu Golden Statea i Oklahome dominaciju su demonstrirali Warriorsi. Bili su bolji tokom cijele utakmice, a na kraju su upisali uvjerljiv trijumf rezultatom 147:109. Nezaustavljivi Curry je postigao 42 poena, a upisao je još šest skokova i devet asistencija. Najbliži pratioc u njegovoj ekipi bio je Poole, koji je stao na 17 poena. U timu Oklahome je Bazley "brojao" do 22.

Uzbudljivu utakmicu su sinoć odigrali Memphis i Dallas, a u dramatičnoj završnici je trojkom pogođenom sa zvukom sirene pobjedu Mavericksima donio fenomenalni Luka Dončić. On je ujedno bio i najefikasniji igrač Dallasa te je utakmicu završio s 29 poena, pet skokova i devet asistencija. Najbolji kod Memphisa bio je Allen s 23 poena.

Košem Reggieja Jacksona 2.3 sekunde prije kraja utakmice, košarkaši Los Angeles Clippersa pobijedili su Detroit Pistonse 100:98. Odličnu utakmicu u sedmoj uzastopnoj pobjedi Clippersa odigrao je i Ivica Zubac.

Sastav iz Los Angelesa nadoknadio je 11 poena manjka u posljednjoj četvrtini utakmice i pet u posljednjoj minuti te slavio košem koji je bivšoj momčadi ubacio Jackson, zaokruživši tako odličnu večer u kojoj je s 29 poena bio prvi strijelac susreta.

Veliku pomoć imao je i Ivici Zupcu koji je zaključio susret s još jednim double-doubleom. Ubacio je 18 koševa (6-10 iz igre, 6-7 slobodna bacanja), što mu je drugi najbolji napadački učinak sezone i drugi najviši učinak u pobjedničkoj momčadi, a dodao im i 13 skokova, po dvije osvojene lopte i asistencije te jednu blokadu.

Tagovi: Luka Dončić, Los Angeles Clippers, Ivica Zubac, Stephen Curry
PROČITAJ I OVO
Pjaca: Neću imati milosti za Dinamo
PORUKE
Pjaca: Neću imati milosti za Dinamo
RIJEKA - "Kao uvijek, idemo na pobjedu. Optimističan sam, mislim da će s gležnjom za tjedan dana biti sve u redu."
Murray sa zvukom sirene nokautirao Lakerse
NBA PLAYOFF
Murray sa zvukom sirene nokautirao Lakerse
DENVER - Denver Nuggetsi nadoknadili su 20 koševa manjka iz treće četvrtine i pobijedili sa 101:99 Los Angeles Lakerse ubačajem Jamala Murrayja sa zvukom sirene za prednost od 2:0 u prvom krugu doigravanja Zapadne konferencije NBA lige.
Fabio Cannavaro novi je trener Udinesea
TRENERI
Fabio Cannavaro novi je trener Udinesea
UDINE - Talijanski nogometni klub Udinese će nakon Gabriela Cioffija voditi bivši svjetski prvak i osvajač Zlatne lopte Fabio Cannavaro, objavio je klub na svojoj web stranici.
Veselin Vujović više nije trener Nexea
NEOČEKIVANO
Veselin Vujović više nije trener Nexea
NAŠICE - Uprava RK NEXE-A i trener Veselin Vujović danas su donijeli odluku o prekidu suradnje.
Zagreb pronašao pojačanje u Srbiji
RUKOMET
Zagreb pronašao pojačanje u Srbiji
ZAGREB - Povremeni srpski 29-godišnji rukometni reprezentativac Mihajlo Radojković u sljedećoj će sezoni nositi dres Zagreba, priopćili su iz hrvatskog prvaka.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE