GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Dončić ozlijeđen, Zubac odličan u pobjedi Clippersa protiv Dallasa

Dončić ozlijeđen, Zubac odličan u pobjedi Clippersa protiv Dallasa
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 22.08.2020 / 08:21
Autor: SEEbiz / H
ORLANDO - Luka Dončić iskrenuo je gležanj u trećoj četvrtini i nije mogao završiti utakmicu, a njegovi suigrači iz Dallasa nisu uspjeli nadoknaditi zaostatak u posljednjem periodu pa su LA Clippersi slavili 130:122 i poveli 2:1 u seriji prvoga kruga NBA doigravanja.

Za Clipperse je najefikasniju utakmicu u ovogodišnjem play-offu odigrao Ivica Zubac s 15 koševa, šest skokova i jednom blokadom. Pogodio je šest od osam pokušaja iz igre i jedno od dva slobodna bacanja.

Dončić je nakon ozljede odskakutao u svlačionicu na desnoj nozi, tamo su mu zavili ozlijeđeni gležanj pa je pokušao nastaviti utakmicu, ali vrlo je brzo bilo jasno da ne ide.

"Ne znam koliko je ozbiljno, znat ćemo više nakon subotnjeg pregleda. Vratio se i pokušao igrati, ali nije se mogao normalno kretati pa ćemo vidjeti kakvo je stanje u subotu i nedjelju ujutro", rekao je trener Mavsa Rick Carlisle.

Kad je konačno napustio parket, Dončić je već imao triple-double od 13 koševa, 10 skokova i 10 asistencija, njegov prvi u doigravanju. Postao je treći najmlađi igrač s triple-doubleom u play-offu, nakon Magica Johnsona i LeBrona Jamesa.

"Nije tako strašno, malo sam ga istegnuo. Sva sreća da je lijevi, a ne desni koji sam ranije ozljeđivao", pokušao je umiriti navijače Dončić, koji se nada da će biti spreman za četvrtu utakmicu u nedjelju.

Tagovi: Luka Dončić, Ivica Zubac, Kawhi Leonard, Los Angeles Clippers, Dallas Mavericks
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE