GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Dončić će pomoći Sloveniji da se kvalificira za Olimpijske igre

Dončić će pomoći Sloveniji da se kvalificira za Olimpijske igre
POHVALNO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 08.06.2021 / 12:26
Autor: SEEbiz / H
LJUBLJANA - Slovenska košarkarska zvijezda Luka Dončić potvrdio je da će se pridružiti reprezentaciji svoje države koja se na kvalifikacijskom turniru u Kaunasu krajem lipnja i početkom srpnja želi izboriti za svoj prvi nastup na Olimpijskim igrama.

"To je moj idući cilj, odvesti Sloveniju na Olimpijske igre . Vraćam se Sloveniju i počinjem ponovo trenirati, tako da nema odmora", kazao je Dončić putem video-konferencije, nakon što je njegov klub završio sezonu u američkoj NBA ligi.

On je u svojoj trećoj sezoni bio nositelj igre svojih Dallas Mavericksa, postigavši prosjek od 27.2 poena, 72 skokova i 8.6 dodavanja po utakmici.
Klub je ispao iz borbe za titulu nakon što ga je poslije prvog kruga završnice poslije sedam susreta eliminirala momčad Los Angeles Clippers.
Slovenska reprezentacija počinje s okupljanjem i treninzima u bazi Zreče u Sloveniji 10. lipnja, a na kvalifikacijski turnir u Litvi putuje 25. lipnja.Turnir se održava od 29. lipnja do 4. srpnja u Kaunasu, a Slovenmija igra u grupi s Litvom, Poljskom, Korejom, Venezuelom i Angolom.

Tagovi: Luka Dončić, Dallas Mavericks, košarkaška reprezentacija Slovenije
PROČITAJ I OVO
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE