GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Đokovićev trener pozitivan na koronu

Đokovićev trener pozitivan na koronu
LOŠE VESTI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 22.06.2020 / 10:40
Autor: SEEbiz
BEOGRAD - Kondicioni trener Novaka Đokovića, Marko Paniki, pozitivan je na koronavirus, otkriveno je posle prekinutog Adria toura u Zadru.

Domino efekat posle vesti da je Grigor Dimitrov pozitivan na Covid-19. Koronavirus ima i hrvatski teniser Borna Ćorić, ali i Novakov kondicioni trener Paniki.

Pored njih dvojice, treći koji je imao pozitivan test nakon prekinutog turnira u Zadru je i trener Dimitrova, Kristijan Groh, dok je 19 osoba imalo negativan test.

Ćorić, Paniki i Groh će za pet dana morati ponovo da se testiraju, a do tada će biti u samoizolaciji u Zadru.

Sa druge strane, Đoković je odlučio da to učini u ponedeljak po povratku u Beograd, jer ne oseća nikakve simptome. Svi preostali članovi njegovog tima, izuzev Panikija, takođe su imali negativan test na koronavirus, uključujući Gorana Ivaniševića, Đorđa Đokovića, Miljana Amanovića, Gorana Đokovića…

“Novaku je jako teško, kao što smo pričali ovih dana. Ušli smo srcem, dušom u organizaciju ovih turnira. Pratili smo sve preporuke Vlade Republike Srbije i Vlade Republike Hrvatske. E, sad ne znamo gde se Grigor zarazio, jer je pre nego što je došao u Zadar bio u svojoj zemlji. Ovo je prvi test, videćemo kakav će biti drugi. Imali smo nagovaranja da nastavimo, da odigramo. Nismo želeli da dozvolimo sebi, da bilo ko bude u bilo kakvoj opasnosti. Nadamo se da je ova najispravnija odluka”, poručio je Đorđe Đoković posle otkazivanja nastavka turnira u Zadru.

Tagovi: Novak Đoković, Marko Patiki, koronavirus, Adria Tour
PROČITAJ I OVO
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
SASVIM OTVORENO
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
BEOGRAD - Proslavljeni trener Duško Vujošević u "360 stepeni" na N1 govorio je o navijačima, Partizanu i "ratu" sa Aleksandrom Vučićem.
Livaković obranio dva penala, ali...
DRAMA
Livaković obranio dva penala, ali...
ISTANBUL - Dominik Livaković je heroj Fenerbahčea iako je njegov klub dramatično ispao od Olmypiacosa u četvrtfinalu Konferencijske lige.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE