GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Đoković stigao u Zadar, odat će počast Draženu u Šibeniku

Đoković stigao u Zadar, odat će počast Draženu u Šibeniku
TENISKI SPEKTAKL
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 16.06.2020 / 20:44
Autor: SEEbiz
ZADAR - Najbolji tenisač svijeta Novak Đoković u ranim je poslijepodnevnim satima sletio u Zračnu luku Zadar.

Prvi je ovo susret Đokovića i Zadra. Ususret dolasku Novak je dao izjavu koja će odjeknuti Hrvatskom.

'Prije svega radujem se što ću doći i što ću prvi put biti u Zadru. Zahvalan sam svim tenisačima koji su se odazvali, Hrvatskom teniskom savezu, svima u organizaciji, glazbenicima koji su se odazvali, medijima, jedva čekam da izađem na teren. Ovaj turnir će divnu, snažnu pozitivnu poruku cijelom svijetu, jer će Zadar ovih dana biti sportski centar svijeta!'

Novaka Đokovića u Zračnoj je luci dočekala predsjednica Hrvatskog teniskog saveza Nikolina Babić koja je tom prilikom poželjela dobrodošlicu Novaku i pratnji.

- Dobro nam došli u Zadar i Hrvatsku. Zahvalni smo što je Adria Tour ovog vikenda upravo u ovom gradu koji živi za sport. Ovaj turnir je neizmjerna sportska i turistička promocija za Hrvatsku. Vjerujem da će Vam se svidjeti novi Regionalni teniski centar Hrvatskog teniskog saveza na kojem se igra Tour. Svim tenisačima želim dobre mečeve i neka najbolji pobjedi!'

Prvi je ovo Đokovićev posjet Zadru, kako je priznao prije par dana u intervjuu za Jutarnji, iako često ljetuje na Jadranu.

- Jako volim Jadran, volim hrvatsku obalu, generalno taj miris mora, borove šume. Ostao mi je u sjećanju još otkad sam bio mali. Još nismo napravili plan gdje ćemo ovo ljeto, ništa ne znamo. Prije svega radujem se što ću doći i što ću prvi put biti u Zadru. Zahvalan sam svim tenisačima koji su se odazvali, Hrvatskom teniskom savezu, svima u organizaciji, glazbenicima koji su se odazvali i medijima te jedva čekam izići na teren. Ovaj turnir će poslati divnu, snažnu i pozitivnu poruku cijelom svijetu, jer će Zadar tih dana biti sportski centar svijeta – rekao nam je Đoković.

Adria Tour nastao je na inicijativu srpskog teniskog asa kako bi promovirao sport, pozitivne vrijednosti i fair-play, ali i skupio sredstva za one kojima je pomoć potrebna. Dio sredstava od prodaje ulaznica u Zadru namijenjen je izgradnji Nacionalnog teniskog centra u Zagrebu. Uz uzbudljive mečeve vrhunskih igrača zadarski teniski vikend obilježit će i bogat glazbeni program u kojem će nastupiti Gibonni, Petar Grašo te koncert iznenađenja. Kako se doznaje Đoković u planu ima posjetiti i Šibenik kako bi se poklonio jednom od najvećih sportaša s ovih prostora Draženu Petroviću. Želja mu je posjetiti Baldekin, gdje je postavljen spomenik Draženu, te njegov stan u Preradovićevoj ulici koji je preuređen u spomen sobu.

Ulaznice za Adria Tour mogu se kupiti u sustavu ulaznice.hr te od danas na blagajni ŠC Višnjik već od 120 kuna. Kupljene ulaznice vrijede i za glazbeni program.

Tagovi: Novak Đoković, Dražen Petrović, Zadar, Goran Ivanišević, Adria Tour, Zračna luka Zadar, Gibonni, Petar Grašo
PROČITAJ I OVO
Carlos Tevez završio u bolnici
PROBLEMI
Carlos Tevez završio u bolnici
BUENOS AIRES - Bivši argentinski nogometaš i sadašnji trener argentinskog kluba Independiente Carlos Tevez primljen je u utorak u bolnicu zbog jakih bolova u prsima.
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
PREGOVORI
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
ZAGREB - Komentirajući pregovore sa SDP-om, predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava kazao je kako su bili konstruktivni.
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
TRENERI
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
MUNCHEN - Izbornik Austrije Ralf Rangnick glavni je kandidat da preuzme vodstvo Bayern Münchena od ljeta nadalje umjesto Thomasa Tuchela, prema njemačkim medijskim izvješćima u utorak.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE