GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Đoković se oglasio na Instagramu: Tužan sam i prazan

Đoković se oglasio na Instagramu: Tužan sam i prazan
REAKCIJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 07.09.2020 / 07:25
Autor: SEEbiz
NEW YORK - Novak Đoković nije se pojavio na press konferenciji nakon diskvalifikacije s US Opena.

Prvi tenisač svijeta u prvom setu osmine finala gubio je 6:5 nakon breaka Pabla Carrena-Buste. Osim gema Đoković je izgubio i živce te je bez gledanja napucao lopticu koja je slučajno pogodila linijsku sutkinju u vrat. Ona je pala na pod i imala je problema s disanjem. Đoković se ispričao, ali nije uspio izbjeći tešku kaznu sukladno pravilima US Opena.

Na terenu je nakon incidenta bio uznemiren, raspravljao je sa sucima i objašnjavao: "VI birate u ovoj situaciji? Hoćete me sad izbaciti? Ovo je moja karijera, na centralnom terenu, u Grand Slamu... Ona ne mora u bolnicu"

Nakon desetak minuta stigla je odluka da je Đoković izbačen s turnira, a ubrzo je US Open izdao priopćenje u kojem su mu izrečene sankcije.

Trenutačno prvi igrač svijeta, koji s Rogerom Federerom i Rafaelom Nadalom vodi mrtvu trku za titulu najboljeg tenisača svih vremena, nije se pojavio na službenoj press konferenciji u Flushing Meadowsu. Brzo je napustio teniski kompleks u New Yorku.

Izjavu je objavio putem Instagrama.

"Tužan sam i prazan nakon ove situacije. Provjerio sam sa sutkinjom i organizatorima kako se osjeća i hvala bogu, dobro je. Neizmjerno mi je žao što sam joj uzrokovao toliki stres. Toliko nenamjerno, toliko krivo. Neću objaviti njezino ime kako bih joj zaštitio privatnost. Što se tiče diskvalifikacije s turnira, moram živjeti s tim, preboljeti razočarenje i sve ovo pretvoriti u lekciju da bih narastao kao igrač i čovjek. Ispričavam se organizatorima US Opena i svima koji su uključeni u turnir zbog svog ponašanja. Zahvalan sam svom timu, obitelji i navijačima koji stoje iza mene kao čvrsta stijena. Uvijek su tu. Hvala vam, tako mi je žao", napisao je Đoković.

Tagovi: Novak Đoković, US Open, Instagram, Pablo Carreno-Busta
PROČITAJ I OVO
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
ODUSTAJANJE
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
LIVERPOOL - Čelnici Liverpoola su izgubili strpljenje i odlučili su dići ruke od Xabija Alonsa, te je sada sigurno da španjolski stručnjak neće naslijediti Jürgena Kloppa na klupi Redsa.
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
DIJAGNOZA
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
BEOGRAD - Toni Kukoč, specijalni gost Sport Kluba, pratio je uzbudljivu utakmicu u "Areni" koju je Partizan na kraju izgubio od Olympiacosa, ali i nasmijao izjavom o potencijalnom trenerskom angažmanu Željka Obradovića u NBA ligi.
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
REAKCIJE
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
BEOGRAD - Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera.
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE