GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Đoković okuplja tenisače na Adria Touru

Đoković okuplja tenisače na Adria Touru
TENIS
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 22.05.2020 / 16:44
Autor: SEEbiz / H
BEOGRAD - Jedan od najboljih tenisača svijeta Novak Đoković okupit će brojne asove bijelog sporta u regionalnom "Adria Touru" koji će se od 13. lipnja do 5. srpnja održati u pet gradova među kojima je i Zadar.

Prvi turnir će se održati u Beogradu, na terenima TC Novak (13/14. lipnja), da bi se potom preselio u Zadar (20/21. lipnja). Treća stanica je Crna Gora (27/28. lipnja), a zatim slijedi Banja Luku (3/4. srpnja). Uz to, planiran je i odlazak u Sarajevo gdje će Đoković i Damir Džumhur 5. srpnja odigrati revijalni meč.

Pored Đokovića, koji će igrati sve turnire, jedna od najvećih zvijezda bit će treći tenisač svijeta Austrijanac Dominic Thiem, a sudjelovanje na prvom turniru u Beogradu potvrdio je i bugarski tenisač Grigor Dimitrov.

Za sada nije poznato tko će od hrvatskih tenisača sudjelovati na Adria Touru.

"Još nekoliko velikih europskih teniskih imena je najavilo dolazak na dobrotvorni turnir koji je zamišljen kako bi se prikupila sredstva za humanitarne projekte širom regije, među kojima su i programi "Novak Đoković" fondacije za programe ranog razvoja i obrazovanja djece. Ujedno, želja organizatora je da se pomogne tenisačima kako bi se vratili u formu uslijed situacije s koronavirusom," poručili su iz "Adria Toura".

Na svakom turniru će biti dvije skupine sa po četiri igrača. Prvog dana će svaki tenisač imati po dva meča, a drugog još jedan susret u skupini, da bi se potom igralo finale između dvojice najboljih. Predviđeno je da se igra na dva dobivena seta na četiri gema.

Program će biti upotpunjen susretima parova poznatih osoba, kao i događajima za djecu. Svi susreti će biti emitirani na kanalima televizije Sportklub.

Tagovi: Novak Đoković, Adria Tour, Grigor Dimitrov, Damir Džumhur
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE