GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Đoković: Ivanišević je unaprijedio moju igru

Đoković: Ivanišević je unaprijedio moju igru
POHVALE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 31.01.2020 / 09:07
Autor: SEEbiz / tportal
MELBOURNE - Suradnja Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića ide dalje, srpski je tenisač preko Rogera Federera osigurao finale Australian Opena, a u Melbourneu je iz njega cijelo vrijeme i naša teniska legenda.

Čini se kako popularni Zec daje dodatno samopouzdanje Đokoviću koji nije mogao ne osvrnuti se na veliku čast koja je ukazana najboljem hrvatskom tenisaču svih vremena

'Svaki put mi je čast ponoviti koliko je Goran Ivanišević sjajan! On je moj prijatelj i moj mentor već nekoliko godina. Govorimo istim jezikom, dolazimo iz sličnog podneblja, a i bio je jedan od mojih idola dok sam odrastao', rekao je Novak Đoković kad su ga u Melbourneu nakon iscrpljujućeg polufinala protiv Rogera Federera pitali za suradnju s popularnim Zecom.

Sam je Đoković priznao koliko je rad s Ivaniševićem utjecao na njegov napredak...

'Goran je postao bitan faktor u unapređenju moje igre i velika je čast što je u mojoj loži. Donio je nešto drugačiji način treniranja u odnosu na Marjana Vajdu. Goranova filozofija je manje je više i zna dati prave informacije igračima na što jednostavniji način, da ga igrači razumiju. Iskustva ionako ima dovoljno, pa prije naše suradnje sedam je godina radio kao trener s drugim igračima. Veliko je to iskustvo...', kazao je Đoković.

Srpski se tenisač na kraju nije mogao ne osvrnuti i na to da mu je trener izabran u tenisku Kuću slavnih.

'Čestitao sam mu već, a čestitam mu i ovim putem. Stvarno sam sretan što Goran Ivanišević ulazi u Kuću slavnih, zaslužio je to', zaključio je Novak Đoković.

Tagovi: Novak Đoković, Goran Ivanišević
PROČITAJ I OVO
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE