GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Đoković doputovao u Australiju

Đoković doputovao u Australiju
AUSTRALIAN OPEN
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 27.12.2022 / 14:09
Autor: SEEbiz / H
MELBOURNE - Srpski tenisač Novak Đoković doputovao je u utorak u Australiju, nešto manje od godinu dana otkako je deportiran iz te zemlje nakon što je odbio da se cijepi protiv koronavirusa, tvrdi agencija Beta.

"Želimo mu dobrodošlicu u Australiju. On putuje u Adelaide", Teniski savez Australije objavio je na svojim stranicama i tako potvrdio je da je Đoković stigao.

Prvi Grand Slam turnir sezone Australian Opena održat će se od 15. do 29. siječnja u Melbourneu.

Srbinu je zabranjen nastup na Australian Openu 2022. nakon što je protjeran iz zemlje zbog statusa cijepljenja. Nije bio cijepljen protiv Covida-19, pokušao se vratiti na teritorij uz izuzeće koje je konačno odbijeno i izbačen je neposredno prije početka turnira nakon što je proveo nekoliko dana u pritvorskom centru. Dobio je i trogodišnju zabranu pristupa.

Ali obveza cijepljenja je u međuvremenu ukinuta u Australiji, a Đoković (35) je dobio vizu nakon što mu je u studenom ukinuta zabrana putovanja.

Peti tenisač svijeta igrat će prvo na turniru u Adelaideu koji počinje u nedjelju.

"U prošlosti sam uvijek imao priliku započeti jake natjecateljske sezone u Australiji i volim tamo igrati", rekao je Đoković u petak u Dubaiju. "Nakon onoga što se dogodilo prošle godine, nadam se da ću dobiti pravu dobrodošlicu i da će mi to pomoći da igram svoj najbolji tenis", dodao je osvajač 21 Grand Slam naslova.

Tagovi: Novak Đoković, Australian Open
PROČITAJ I OVO
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
IZNENAĐENJE
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
BEOGRAD - Nakon razlaza Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića glavno pitanje je bilo tko će biti novi trener u stožeru srpskog igrača.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE