GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Đoković Biserki Petrović: Dirnut sam

Đoković Biserki Petrović: Dirnut sam
HUMANO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 19.06.2020 / 17:33
Autor: SEEbiz / Index.hr

ZADAR - Ranije danas održana je konferencija za medije prije svečanog otvaranja drugog ovoljetnog Adria Tour turnira na kojoj se dogodio i jedan dirljiv trenutak.

Na kraju konferencije za medije pred novinare je izašla Biserka Petrović koja je Novaku Đokoviću poklonila dres s brojem 3, a srpski tenisač je njoj poklonio teniski reket.

"Hvala vam što ste došli, gospođo Biserka, dirnut sam ovim poklonom. Što reći o Draženu, on je ikona sporta, divila mu se cijela Amerika, cijeli svijet. Imao sam priliku slušati nekoliko vaših intervjua, najdublji utisak na mene ostavio je dokumentarac Jednom braća. Čast mi je što danas stojim ovdje s vama", rekao je emotivni Novak.

Podsjetimo, Đoković je prije dolaska u Zadar nekoliko puta istupao u medije i rekao kako bi volio za vrijeme boravka u Zadru posjetiti i Šibenik.

Rekao je da mu je želja obići spomenik i spomen-sobu Dražena Petrovića na Baldekinu, a Biserka Petrović pozdravlja tu ideju i vjeruje kako će se to i dogoditi.

"Veliki sportaši u pravilu su i veliki ljudi. Takav je i Novak, fantastičan momak, koji dolazi iz prekrasne obitelji. Sjećam se kada sam bila na Final Fouru u Beogradu, njegovi roditelji bili su stalno uz mene, od tada traje naše prijateljstvo. Jako me podsjeća na Dražena, ta njegova želja da pomogne, bude uz ljude, učini ih sretnima", rekla je nedavno Biserka Petrović.

Tagovi: Novak Đoković, Biserka Petrović, Dražen Petrović
PROČITAJ I OVO
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE