GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Dino Skender dobio otkaz u Olimpiji

Dino Skender dobio otkaz u Olimpiji
OTKAZ
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.03.2022 / 20:33
Autor: SEEbiz / H
LJUBLJANA - Hrvatski nogometni stručnjak, 38-godišnji Dino Skender, u nedjelju je dobio otkaz kao glavni trener ljubljanske Olimpije, nakon što je njegova momčad odigrala 1-1 na domaćem terenu protiv Domžala i tako treću utakmicu zaredom ostala bez pobjede.

"Na klupi Olimpije je došlo do promjene. Dino Skender od danas više nije trener "zmajeva". Nogometni klub Olimpija Ljubljana će ime novog trenera seniorske momčadi javnosti priopćiti u kratkom roku", stoji u službenom klupskom priopćenju.

Olimpija nakon 28 kola slovenskog nogometnog prvenstva zauzima treće mjesto, a za vodećim Mariborom zaostaje za sedam bodova. Ljubljančani su u posljednjih deset dana doživjeli dva poraza, na svom terenu od Celja (2-4) te gostujući kod Mure (2-3), a danas osvojili samo bod protiv Domžala.

"Nakon što je Olimpija na utakmici 28. kola Prve lige Telemach odigrala neodlučeno protiv Domžala i produžila niz bez pobjede na tri utakmice, vodstvo kluba je donijelo odluku promjeni na trenerskoj klupi. Vodstvo ljubljanskega kluba je odluku donijelo nakon temeljite analize i uz snažno prisutno uvjerenje da je u ovom trenutku to najbolji potez za Olimpiju", napisali su u priopćenju.

Skenderu je ovo bio drugi mandat na klupi Olimpije koju je vodio u 30 utakmica u sezonama 2019./2020. i 2020./2021. U drugom mandatu se zadržao na dužnosti glavnog trenera pet mjeseci i vodio 17 utakmica, otkako je u listopadu prošle godine zamijenio srpskog stručnjaka Savu Miloševića.

Osim što je bio trener Olimpije, Skender je u sezoni 2018./2019. u 22 utakmice vodio Osijek u Prvoj HNL.

Tagovi: Dino Skender, Olimpija
PROČITAJ I OVO
Olmo je blizu povratka u Barcelonu, to je dobra vijest za Dinamo
TRANSFERI
Olmo je blizu povratka u Barcelonu, to je dobra vijest za Dinamo
ZAGREB - Dani Olmo je blizu povratka u Barcelonu, deset godina nakon što je njenu akademiju La Masiju napustio kako bi otišao u Dinamo.
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
IZBORNICI
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Julian Nagelsmann obnovio je ugovor na dvije godine do Svjetskog prvenstva 2026. u "odluci srca", objavio je u petak nacionalni savez DFB.
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE