GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Dinamu u Salzburgu sudi Latvijac Treimanis

Dinamu u Salzburgu sudi Latvijac Treimanis
LIGA PRVAKA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 03.10.2022 / 21:20
Autor: SEEbiz / H
SALZBURG - Susret trećeg kola E skupine Lige prvaka između RB Salzburga i Dinama, koji je na rasporedu u srijedu u 18:45 sati, sudit će latvijski sudac Andris Treimanis (37).

Treimanis je 37-godišnjak koji znak FIFA-e nosi od 2011. godine. Između ostalog sudio je i finale U-17 Svjetskog prvenstva 2019. godine.

Latvijac je već sudio Dinamu i to 2017. u play-offu Europske lige protiv albanskog Skenderbeua. Treimanis je vodio zagrebački ogled koji je završio 1-1, dok je u uzvratu bilo 0-0 pa su Albanci prošli dalje zbog više golova u gostima. Pravila koje više nije na snazi.

Sudio je i Austrijancima i to u veljači prošle godine prvi susret 16-ine finala Europske lige protiv Villarreala. "Žuta podmornica" je u Salzburgu pobijedila sa 2-0, a potom u uzvratu 2-1.

Latvijac je ove sezone već sudio jednom hrvatskom klubu. U kolovozu je na Poljudu vodio ogled Hajduka i Villarreala kojeg je španjolski sastav dobio sa 2-0.

Pomoćnici su mu sunarodnjaci Haralds Gudermanis i Aleksejs Spasjonnikovs, baš kao i četvrti sudac Aleksandrs Golubevs, dok će u VAR sobi biti Portugalac Tiago Martins s asistentom (AVAR) Francuzom Benoitom Millotom.

Tagovi: Andris Treimanis, Dinamo, Red Bull salzburg, Liga prvaka
PROČITAJ I OVO
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
IZNENAĐENJE
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
BEOGRAD - Nakon razlaza Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića glavno pitanje je bilo tko će biti novi trener u stožeru srpskog igrača.
Engleska na Euru bez vratara Johnstonea
HENDIKEP
Engleska na Euru bez vratara Johnstonea
LONDON - Engleska nogometna reprezentacija mogla bi imati dosta problema s vratarskom pozicijom na skorašnjem Europskom prvenstvu nakon što je postalo poznato da u Njemačkoj neće moći braniti Samuel Johnstone.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE