GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Dinamu propala dva velika transfera

Dinamu propala dva velika transfera
EPILOG
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 19.10.2020 / 17:04
Autor: SEEbiz / Index.hr
ZAGREB - Dinamo je danas trebao završiti transfer dva igrača iz lisabonskog Sportinga, ali je posao propao u zadnji satima prijelaznog roka.

Hrvatski prvak dogovarao je transfer bivšeg igrača Osijeka i Rijeke Josipa Mišića te portugalskog krilnog napadača Rafaela Camacha. No, kako doznajemo iz izvora bliskih klubu, posao je propao jer je s Portugalcima bilo nemoguće pregovarati.

Dinamo je 20-godišnjeg Rafaela Camacha htio dovesti na dvogodišnju posudbu uz opciju otkupa njegova ugovora. Portugalac je navodno jako želio doći u Dinamo, a onda je Sporting promijenio uvjete. Dinamo je inicijalno s Portugalcima dogovorio da bi u slučaju otkupa Camachova ugovora nakon jedne godine posudbe bila jedna, a nakon otkupa nakon druge godine posudbe druga cijena.

No Sporting je onda odlučio da želi zadržati pravo da Camacha koji je želio doći u Dinamo, može vratiti već sljedećeg ljeta, što Dinamu uopće nije odgovaralo.

Josip Mišić, koji je prošlu sezonu bio na posudbi u PAOK-u, rekao je da želi doći u Dinamo i Portugalcima je rekao da ne želi na novu posudbu u Grčku. Kako doznajemo, Sporting je danima zavlačio tu priču, a kad bi Dinamo za Camacha i ili Mišića poslao ponudu koja zadovoljava Portugalce, oni bi poslali novi zahtjev. Dinamu je prekipjelo i odlučio se povući iz čitavog posla, a u Maksimiru su šokirani ponašanjem jednog tako velikoga kluba.

Ipak, Dinamo je doveo jednog novog igrača, odnosno starog. S posudbe u Lokomotivi vraćen je Mario Ćuže koji se priključio momčadi kao i Izet Hajrović i Atiemwen.

Tagovi: Dinamo, Rafael Camacho, Sporting, Josip Mišić, Mario Ćuže, Izet Hajrović
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE