GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Dinamo uspio osigurati prijenos uzvratne utakmice protiv Valura

Dinamo uspio osigurati prijenos uzvratne utakmice protiv Valura
PRIJENOS
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 12.07.2021 / 20:48
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Hrvatski prvak Dinamo uspio je osigurati prijenos uzvratne utakmice 1. pretkola Lige prvaka Valur - Dinamo, koja je na rasporedu u utorak u 22.00 sata po hrvatskom vremenu, a prijenos utakmice moguće je pratiti u programu Hrvatske nogometne televizije, priopćio je u ponedjeljak hrvatski prvak.

"GNK Dinamo izražava žaljenje što niti jedna od hrvatskih nacionalnih televizija, a posebno javna televizija, nije prepoznala važnost sudjelovanja hrvatskog predstavnika u Ligi prvaka, odnosno u kvalifikacijama za elitno natjecanje ove sezone, posebno nakon što je Dinamo u prošloj sezoni ostvario povijesni plasman u četvrtfinale Europske lige.

U suradnji s partnerima te uz iscrpne pregovore posljednjih nekoliko dana, s ciljem da navijači mogu pratiti svoj klub na novom europskom putu, Dinamo je uspio osigurati prijenos uzvratne utakmice 1. pretkola Lige prvaka Valur - Dinamo, u utorak, 13. srpnja, s početkom u 22.00 sata po hrvatskom vremenu.
Prijenos utakmice moguće je pratiti uživo u programu Hrvatske nogometne televizije. Pozivamo navijače Dinama da uz TV ekrane bodre svoju momčad u ovoj važnoj utakmici", kaže se u priopćenju Dinama.

Igrači Dinama su prije pet dana vodili 3-0 i imali su penal za povećanje vodstva, ali ga nisu iskoristili, a onda su u čudnoj završnici, u 88. i 89. minuti, primili dva gola pa sada u Island putuju sa minimalnom prednošću (3-2). Ako u Reykjaviku eliminiraju Valur nogometaši Dinama će u 2. pretkolu Lige prvaka igrati protiv ciparske Omonije.

Tagovi: Dinamo, Valur, Liga prvaka
PROČITAJ I OVO
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
IZNENAĐENJE
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
BEOGRAD - Nakon razlaza Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića glavno pitanje je bilo tko će biti novi trener u stožeru srpskog igrača.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE