GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Dinamo smijenio četvoricu dužnosnika odanih Mamiću

Dinamo smijenio četvoricu dužnosnika odanih Mamiću
SMJENE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 02.02.2023 / 18:25
Autor: SEEbiz

ZAGREB - Na sjednici Izvršnog odbora Dinama pometen je kompletni Nadzorni odbor Dinama! Iz članstva kluba isključeni su predsjednik Miroslav Rožić te članovi Nikola Polak i Andrej Meniga. Također, iz kluba je isključen i član Izvršnog odbora Damir Zorić.

Izvršni odbor kluba odlučio se za radikalnu odluku glasovanjem. Po našim izvorima sedam članova bilo je za isključenje iz kluba, dvojica su bila suzdržana, a samo jedan je bio protiv.

Za izbacivanje ‘četvorke‘ bili su predsjednik Izvršnog odbora Mirko Barišić, Ivica Cvitković, Većeslav Bergman, Nikola Hanžel, Ognjen Naglić, Ante Todorić i Vladimir Gašparović, suzdržani su bili Adolf Kožul i Heinz Truskaller, dok je protiv bio Ivo Šušak. Na sastanku izvršnjaka nisu se pojavili Marijan Primorac i Duško Ljuština, a nije glasovao Damir Zorić, logično, jer se radilo o njemu.

Zanimljivo, svi koji su isključeni iz Dinama, mogu se žaliti - Nadzornom odboru, kojeg više - nema! Naravno, mogu uputiti i žalbu redovnom sudu, pa čekati njegov pravorijek. Četvorka je isključena iz Dinama, kako kažu naši izvori, jer je radila protiv kluba i nanijela mu štetu medijskim istupanjem u kojem su tvrdili da Izvršni odbor nije proveo odluku Skupštine o smjeni člana Uprave Krešimira Antolića.

Dinamovi ‘izvršnjaci‘, a s time se složio i Gradski ured za opću upravu i imovinsko-pravne odnose, stajališta su da po Statutu baš Izvršni odbor imenuje i smjenjuje članove Uprave.

Tagovi: Dinamo, Damir Zorić, Andrej Meniga, Miroslav Rožić, ante Todorić, Zdravko Mamić
PROČITAJ I OVO
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
TRAKAVICA
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
BARCELONA - Barcelona ne dopušta da se stiša bura nakon El Clasica u kojem je Real slavio 3:2.
Carlos Tevez završio u bolnici
PROBLEMI
Carlos Tevez završio u bolnici
BUENOS AIRES - Bivši argentinski nogometaš i sadašnji trener argentinskog kluba Independiente Carlos Tevez primljen je u utorak u bolnicu zbog jakih bolova u prsima.
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE