GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Dinamo saznao prvog protivnika u kvalifikacijama za Ligu prvaka

Dinamo saznao prvog protivnika u kvalifikacijama za Ligu prvaka
LIGA PRVAKA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 12.07.2022 / 22:42
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Makedonski Shkupi je prvi ovosezonski europski protivnik hrvatskog prvaka Dinama. Prvak Sjeverne Makedonije i Dinamo susrest će se u drugom kvalifikacijskom pretkolu Lige prvaka.

Makedonci su umalo doživjeli debakl nakon što su u prvoj utakmici pobijedili 3:0 gibraltarski Lincoln Red Imps.

Shkupi je danas kod gibraltarskog Lincolna poražen 2:0, ali dalje ide zbog domaće 3:0 pobjede. Gibraltarski prvak poveo je u 32. minuti golom Juanfrija na asistenciju Nana. U 69. minuti Casciaro je zabio poslije asistencije Wisemana pa se momčad Goce Sedloskog našla u velikim problemima, a domaćin pred senzacijom. Ipak, Makedonci su uspjeli izdržati pa su s 3:2 ukupnom pobjedom izborili sljedeću rundu.

Dinamo i Shkupi će prvu utakmicu drugog pretkola igrati 19. srpnja u Zagrebu, a uzvrat će se igrati u Makedoniji tjedan dana kasnije. Podsjetimo, Dinamo će u svim pretkolima svih europskih natjecanja biti nositelj, što mu znatno olakšava put do Lige prvaka, kojoj se u Maksimiru nadaju.

Prođe li drugo pretkolo LP-a, Dinamo ima zajamčeno najmanje igranje u skupinama Konferencijske lige, dok mu ulazak u play-off Lige prvaka znači najmanje ulazak u skupinu Europa lige. Dinamo prije Makedonaca otvara novu sezonu SuperSport HNL-a. U petak od 20 sati na Maksimiru gostuje Lokomotiva.

Tagovi: Dinamo, Shkupi, Liga prvaka
PROČITAJ I OVO
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
IZNENAĐENJE
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
BEOGRAD - Nakon razlaza Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića glavno pitanje je bilo tko će biti novi trener u stožeru srpskog igrača.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE