GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Dinamo priprema senzacionalni transfer

Dinamo priprema senzacionalni transfer
TRANSFERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 08.03.2020 / 11:32
Autor: SEEbiz / Večernji list
ZAGREB - Ofenzivno je Dinamo krenuo u dovođenje mladih perspektivnih igrača. Ove zime iz Arsenala je stigao Robbie Burton. Kapetan U23 momčadi šokirao je londonski klub kad je rekao da odlazi.

U Dinamo je iz Argentine stigao i Mathias Godoy, pa Damjan Daničić iz Srbije, potpisao je i Stefan Milić, piše Večernji list. I kada su predstavljena ta pojačanja, sportski direktor Zoran Mamić najavio je:

– Imamo još jedno iznenađenje, još je jedan igrač potpisao ugovor. Također je iz velikog kluba, ali maloljetan je i čekamo dozvolu Fife da bude registriran.

Sve je to pokazatelj Dinamova ugleda u svijetu, kako nas doživljavaju mladi igrači, njihovi roditelji, agenti... Ponosni smo na to. Ne, ovo nije dovoljno za Ligu prvaka, treba im u miru dati podršku da se razvijaju, kao što je Olmo prije pet godina počeo sudjelovati u aktivnostima prve momčadi. Neće ni ovi sutra biti nositelji igre u Europi. Zacijelo je dolazak i uspjeh Danija Olma bio okidač da i drugi mladi igrači žele doći u Dinamo.

– Kad je Olmo sa 16 godina došao iz Barcelone, sve što smo poslije s njim napravili impuls je da nas mladi igrači i iz drugih velikih klubova drugačije gledaju – objasnio je nedavno mlađi Mamić.

Ime novog mladog igrača, koji je navodno već potpisao ugovor s plavima, čuva se u tajnosti, kao i klub iz kojeg dolazi. No, na jednoj tribini pred studentima nešto je otkrio menadžer Andy Bara, riječ je o 16-godišnjem igraču Rome.

– Nisu dopušteni transferi maloljetnih igrača sve dok se ne dokaže da ta selidba nije bila iz nogometnih razloga. I zato ćemo morati čekati još određeni broj mjeseci jer se njegovi roditelji moraju preseliti u Zagreb i zaposliti. Tek onda je moguće registrirati maloljetnika – kazao je Bara.

Tagovi: Andy Bara, Dinamo, Dani Olmo, Robbie Burton, Damjan Daničić, Stefan Milić
PROČITAJ I OVO
Bjelica: Incident sa Saneom pomogao je momčadi
STAVOVI
Bjelica: Incident sa Saneom pomogao je momčadi
BERLIN - Trener Union Berlina Nenad Bjelica uoči okršaja s Bayernom u 30. kolu Bundeslige, govorio je između ostalog i o incidentu s Leroyem Saneom.
Olmo je blizu povratka u Barcelonu, to je dobra vijest za Dinamo
TRANSFERI
Olmo je blizu povratka u Barcelonu, to je dobra vijest za Dinamo
ZAGREB - Dani Olmo je blizu povratka u Barcelonu, deset godina nakon što je njenu akademiju La Masiju napustio kako bi otišao u Dinamo.
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
IZBORNICI
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Julian Nagelsmann obnovio je ugovor na dvije godine do Svjetskog prvenstva 2026. u "odluci srca", objavio je u petak nacionalni savez DFB.
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE