GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Dinamo: Podržavamo svaku inicijativu koja će spasiti Cibonu

Dinamo: Podržavamo svaku inicijativu koja će spasiti Cibonu
PODRŠKA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 19.06.2022 / 17:51
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Povodom aktualnih događanja oko košarkaškog kluba Cibona imamo potrebu pružiti snažnu podršku svakoj inicijativi koja će dovesti do stabilizacije našeg najtrofejnijeg košarkaškog kluba, zagrebačkog i hrvatskog sportskog ponosa, istaknuli su iz Dinama u priopćenju koje prenosimo u cijelosti.

- GNK Dinamo kao jedan od najvećih vjerovnika Cibone posebno naglašava da je spreman napraviti sve kako bi klubu i ljudima koji ga žele održati olakšao taj put te ćemo u tom smislu u budućnosti donijeti adekvatne odluke kojima dug Cibone prema Dinamu neće biti relevantan u planu oporavka kluba.

Pozivamo sve navijačice i navijače Dinama, Zagrepčanke i Zagrepčane koji vole Cibonu, kao i druge vjerovnike uključujući i Grad Zagreb, da naprave maksimalne napore i pomognu u stabilizaciji ovog simbola Zagreba i zagrebačkog sporta', stoji u priopćenju GNK Dinama čiji su čelnici proteklih godina u nekoliko navrata financijskim injekcijama pomagali Ciboni.

Podsjetimo, za sutra (ponedjeljak, 20. lipnja, 13 sati) sazvana je konferencija za medije na kojoj će ispred inicijative 'Mi smo Cibona' legenda Cibone i hrvatske košarke Aleksandar Aco Petrović i zagrebački odvjetnik Saša Pavličić-Bekić javnosti predstaviti plan za spas kluba kojem prijeti stečaj i gašenje.

Tagovi: Dinamo, Cibona, Aco Petrović, Saša Pavličić-Bekić
PROČITAJ I OVO
Hajduk želi dovesti trenera koji je pravi hit u Srbiji
TRENERI
Hajduk želi dovesti trenera koji je pravi hit u Srbiji
SPLIT - Jure Ivanković ima nezahvalan zadatak s Hajdukom privesti ovu turbulentnu sezonu kraju, a čelni ljudi 'bilih' već su krenuli u potragu za trenerom koji će momčad voditi u sljedećoj sezoni. Ako je vjerovati glasinama, pronašli su ga u Srbiji.
U Leverkusenu žele nazvati ulici po Xabiju Alonsu
HEROJ SEZONE
U Leverkusenu žele nazvati ulici po Xabiju Alonsu
BERLIN - Der Spiegel navodi kako postoji šansa da u bliskoj budućnosti španjolski nogometni strateg Xabi Alonso, sadašnji trener Bayera, dobije svoju ulicu u Leverkusenu.
Preminuo Bernd Hölzenbein, osvajač SP-a 1974.
IN MEMORIAM
Preminuo Bernd Hölzenbein, osvajač SP-a 1974.
BERLIN - Bivši njemački nogometaš Bernd Hölzenbein, svjetski prvak 1974. uz Franza Beckenbauera i Gerda Müllera, preminuo je u 78. godini, objavio je u utorak Eintracht Frankfurt, klub u kojem je igrao 14 godina.
Željezničar traži strateškog partnera
PARTNERSTVO
Željezničar traži strateškog partnera
SARAJEVO - FK Željezničar objavljuje javni poziv za uspostavljanje strateškog partnerstva s potencijalnim investitorima.
Hajduk oborio negativni rekord
KATASTROFA
Hajduk oborio negativni rekord
SPLIT - Hajduk je protiv Osijeka prošlog vikenda upisao peti uzastopni poraz (1:2) u svim službenim natjecanjima što je niz kakav ne pamti od proljeća 1980. godine.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE