GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Dinamo otpustio sve suradnike Nenada Bjelice

Dinamo otpustio sve suradnike Nenada Bjelice
NEOČEKIVANO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 26.03.2020 / 21:07
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Dinamo je danas na službenim stranicama objavio novo priopćenje, plavi su raskinuli ugovore s cijelim stožerom Nenada Bjelice.

U Dinamu je nastao kaos nakon što su igrači i treneri prve momčadi odbili prijedlog o smanjenju plaća tijekom pandemije koronavirusa. Zagrebački klub zbog toga odlučio se riješiti cijelog Bjeličinog stožera.

Hrvatski prvak se oglasio kratkim priopćenjem u kojem je naveo da Rene Poms, Nino Bule, Silvije Čavlina, Martin Mayer, Karlo Reinholz i Jasmin Osmanović nisu više članovi kluba.

Na rezanje plaće u Dinamu pristali su svi zaposlenici koji zarađuju više od 7500 kuna, a od igrača i trenera zatraženo je da se trajno odreknu trećine primanja u periodu do 30. rujna. Režu se i plaće u vodstvu kluba, za 60 posto na razini cijele Uprave.

U Maksimiru će sljedećih dana biti burno i čekat će se Bjeličin potez budući da je on birao trenere s kojima će surađivati te da su Rene Poms i Martin Mayer ljudi s kojima radi od početka trenerske karijere. Poms je čak vodio utakmice Dinama kada je Bjelica bio suspendiran.

Nedavno je nakon rušenja Hajduka Bjelica rekao da se vidi u Dinamu i sljedeće godine, ali je samo nekoliko dana kasnije za talijanske medije rekao da ne zna koliko će još ostati na Maksimiru te kako zna da ga prate neki klubovi. Ugovor s Dinamom ima do kraja sljedeće sezone.

"Ugovor mi traje još godinu dana, ne znam što će se dogoditi. U Dinamu imam priliku raditi, u tri sezone smo osvojili tri naslova prvaka, no profesionalac sam i želim rasti. Osvajanje prvenstva u Dinamu je normalno, sada želimo rasti u Europi."

Tagovi: Dinamo, Nenad Bjelica, Rene Poms, Nino Bule, Silvije Čavlina, Martin Mayer, Karlo Reinholz, Jasmin Osmanović
PROČITAJ I OVO
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE